up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Salter Veggbarer N 370

plus
Salter

Salter Veggbarer N 370

Produktbeskrivelse Salter Veggbarer N 370

Egenskaper:

Veggstenger med svart metallramme og trebjelker.

spesifikasjoner:

Dimensjoner: 240 x 96 cm.


Kjøp din Salter Veggbarer N 370 til den laveste prisen! I vår nettbutikk for fitness, traininn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Kroppsbyggingsutstyr til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Salter Veggbarer N 370. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår fitness katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Salter Veggbarer N 370

Farge
Svart
Bar type
Ribbevegg

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up