up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Sigg Flaske Tritan Total Color 600 Ml

plus
Sigg

Sigg Flaske Tritan Total Color 600 Ml

Produktbeskrivelse Sigg Flaske Tritan Total Color 600 Ml

Med fem trendy farger i en sporty design og en høy kvalitet SIGG -logo -preging, ble Total Color utviklet som en praktisk 600 ml flaske av SIGG i Sveits. Enten for sport eller på vei til jobb, den praktiske størrelsen sikrer at du alltid har nok vann å drikke. Takket være den innovative ONE -håndtoppen med den ekstra store WMB -åpningen, er den ekstremt behagelig å bruke: Bære, åpne, drikke, lukke og forsegle beleilig med én hånd - pluss fylling og rengjøring av flasken er barns lek. Den er laget av lett, slitesterk Tritan som er smak- og luktnøytral. Naturligvis fri for skadelige kjemikalier, for eksempel østrogenetterlignende stoffer og ftalater - for en tryggere drikkeopplevelse.


Nøkkelegenskaper:

Sveitsisk design: dette produktet er designet og konstruert av vårt team og partnere i Sveits.
Bpa gratis: alle ingrediensene er 8pa gratis.
Tåler oppvaskmaskin: dette produktet (7 produktet tåler oppvaskmaskin.
Matsikker: dette siggn -produktet er produsert med materialer som er matsikre.
Enkel rengjøring: takket være design og egenskaper kan du rengjøre produktet ditt veldig enkelt.

Vår syltiske ledsager for sport:
Enten på fotballbanen eller på treningsstudioet: Total Color er slagfast og ripebestandig og derfor en ideell og stilig følgesvenn for alle slags sportsaktiviteter.

Praktisk topp:
WMB ONE -toppen tillater enhåndsoperasjoner for rask drikking og fylling. Den medfølgende sikkerhetslåsen unngår søl ved et uhell. Total Color drikkeflaske er også egnet for kullsyreholdige drikker.


Spesifikasjoner:

Høyde: 24,9 cm
Diameter: 7,2 cm
Vekt: 154 gBestill nå din Sigg Flaske Tritan Total Color 600 Ml og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for Sigg Flaske Tritan Total Color 600 Ml, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå Sigg Flaske Tritan Total Color 600 Ml på lager og prisen er 15.49 $. Med vårt utvalg av Flasker artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Sigg Flaske Tritan Total Color 600 Ml

Farge
Blå
Produkttype
Kolbe
Kapasitet
501ml-1L

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Sigg Flaske Tritan Total Color 600 Ml

God flaske, men skjør

-

Utmerket flaske, men noe skjør for barn. Lukkesystem for meg det beste for barn, så jeg kjøpte det igjen

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up