up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Superdry Korte Bukser Double Layer

Superdry Korte Bukser Double Layer

Superdry Korte Bukser Double Layer

plus
Superdry

Superdry Korte Bukser Double Layer

Produktbeskrivelse Superdry Korte Bukser Double Layer

Superdry herres dobbeltshorts. Fra vårt Active-utvalg er disse shortsene klare til å hjelpe deg med å knuse ditt neste mål. Disse shortsene har et løst ytre lag og en tett passform, og er laget med fukttransporterende teknologi og raskt tørt stoff. Disse shortsene har også et merke med elastisk linning, trekke ledningsfeste, en pose og en glidelåslomme. De aktive dobbeltlagshortsene er ferdige med reflekterende detaljer som gjør deg mer synlig i lite lys.


Spesifikasjoner:

Materiale: Polyester 100%
Fôr: Nylon 82%, Elastane 18%


Omsorg:

Vask: Maskinvask kald (30 ° c)
Blekemiddel: Ikke blekemiddel
Tørr: ikke tørketrommel
Strykejern: Ikke stryke
Tørrengjør: Ikke renseri


Hvis du ønsker å vite mer om Superdry Korte Bukser Double Layer, eller andre produkter av merket Superdry i Herreklær kategorien hos traininn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine fitness aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Bukser kolleksjon som du kan velge fitness produkter fra Superdry, en av de største merkene i bransjen.

Spesifikasjoner Superdry Korte Bukser Double Layer

Lengde
Kort
Farge
Svart
Funksjoner
Strekk
Reflekterende detaljer
Typen bukse
Sportslig

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Superdry Korte Bukser Double Layer

Flotte sportsshorts

-

Superdry varer er av utmerket kvalitet som alltid! Jeg likte shortsen veldig godt, den er behagelig å trene i treningsstudioet. Størrelse matcher.

Superdry Korte Bukser Double Layer

Akkurat det jeg ønsket

-

Akkurat det jeg lette etter, og den beste prisstørrelsen er perfekt og fantastisk kvalitet!

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up