up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

TheraBand Kit Hand Trainer

plus
TheraBand

TheraBand Kit Hand Trainer

Produktbeskrivelse TheraBand Kit Hand Trainer

Treningsøver indikert for å styrke musklene i fingrene, hendene, underarmene og til og med ankler og føtter. Formet av et gumminett omgitt av en stiv stålring med en diameter på 36 cm; sterkt og slitesterkt materiale. Inkluderer treningsbok.Liker du TheraBand Kit Hand Trainer? Gå inn på vår fitness seksjon og oppdage et stort utvalg av Kroppsbyggingsutstyr produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at fitness produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Kroppsbyggingsutstyr finnes i forskjellige farger og stiler.

Spesifikasjoner TheraBand Kit Hand Trainer

Farge
Flerfarge

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up