up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Brandit Jakke Britannia

plus
Brandit

Brandit Jakke Britannia

Perfekt match

Produktbeskrivelse Brandit Jakke Britannia

FUNKTIONER:

Mod.

Feltjakke, logo badge, skjult hætte i kraven, standup krave med feathereather applikation (100% polyurethan), brugte effekter.

SAMMENSÆTNING:

100% bomuld, foring: 100% bomuld, armforing:

100% polyester, hætte:

100% polyester indeholder ikke tekstildele af animalsk oprindelse.
Find masser af nautisk sport og fiskeri varer fra Brandit, altid på lager og til den bedste pris. Hos waveinn, din online nautisk sport og fiskeri butik, tilbyder dig at købe de bedste produkter fra Brandit Jakke Britannia, alt kan gøres hjemmefra og bliver sendt inden for et til to døgn.

Funktioner Brandit Jakke Britannia

Hætte
Without hood
Lukkeanordninger
Lynlåse
Farve
Grøn
Funktioner
Vindafvisende
Jakketype
Soft Shell
Lynlås længde
Komplet lynlås
Anbefalet Brug
Urban

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Brandit Jakke Britannia

Lækker jakke

-

Det er en fin jakke. Jeg er 178 cm, 77 kg og bestilte størrelse M. Det er lidt lunt, så hvis jeg kan lide at bære noget mere end T-shirt under, bør jeg gå en størrelse op. Den eneste klage over det er, at knappen/klemmerne på ærmet ridser mit ur.

Brandit Jakke Britannia

Godt produkt

-

Frakke inden for forventningerne. I farve og størrelse. Jeg er 1,86 m og vejer 80 kg og L'en passede perfekt.

Brandit Jakke Britannia

Endnu bedre personligt

-

Meget tilfreds med produktet. Har en flot "easy on eyes" brun farve ved naturligt lys. Masser af praktiske lommer, 100% bomuld som beskrevet. 10/10 vil anbefale!

Brandit Jakke Britannia

Meget godt.

-

Meget flot. Den ægte vare ser bedre ud end billederne. Materialerne/farverne er meget gode. Værdi for pengene er værd at købe.

Brandit Jakke Britannia

Meget fint

-

Det var en risiko personligt at se kvaliteten i forhold til billedet og beskrivelsen, men det er som det er. Måske når det kommer i en pose og ikke i en æske, kan det komme med nogle ekstra rynker, men ikke noget alvorligt, men afhjælpes. God værdi for pengene.

Brandit Jakke Britannia

Flot jakke

-

God kvalitets jakke. Den mørke camo farve er meget flot, ligesom på billedet. Bredt skuldermønster og stram talje - hofte. Ret lange ærmer. Størrelse L er perfekt til 1,85 m og 85 kg.

Brandit Jakke Britannia

Store

-

Fantastisk pasform. Elsker farven.

Brandit Jakke Britannia

Korrekt

-

Korrekt kvalitet, jeg bestilte størrelse L til. 170 cm og 85 kg. og det er den rigtige at have noget tyndt på indenunder.

Brandit Jakke Britannia

Brandit britannia jakke

-

Jakken er perfekt, størrelsen L passer til min størrelse og vægt (176 cm og 78 kg). Godt materiale, meget flot tekstur og farve. Knapperne er lidt lysere end jakken.

Brandit Jakke Britannia

Fantastisk produkt

-

Fantastisk artikel. Elegant, godt skåret, behagelig at have på. Tillykke med at have købt den.

Brandit Jakke Britannia

Godt produkt

-

Billigere end på den officielle hjemmeside ... Lever op til forventningerne. Jeg vejer 100 kg for 1 m 76 jeg tog XXL godt med en t-shirt.

Brandit Jakke Britannia

Britannia jakke

-

Jakken er perfekt, størrelse M passer til mine mål og vægt (180 cm og 81 kg), godt materiale og jeg elsker teksturen og farven

Brandit Jakke Britannia

Dejligt at have denne jakke.

-

Meget tilfreds med kvaliteten af jakken. Gode finish, stærke lukninger. Jeg overvejer allerede at supplere dette køb med en Brandit Standard. Leveringstiden inden for det forventede (jeg er i Argentina). Anbefaling: Bestil en størrelse mere end den, der er foreslået i "Størrelsestabellen"

Brandit Jakke Britannia

Brandit britannia jakke

-

Rigtig fin jakke. Ideel midtsæson. Som præsenteret. Bestil helst en størrelse ned. En flad på den lidt lette leveringsemballage.

Brandit Jakke Britannia

Perfekt jakke.

-

Fremragende, raffinerede finish. Jakke til altid at have i skabet klar til enhver udendørs lejlighed. Selv på motorcykel.

Brandit Jakke Britannia

Flot jakke

-

Jakken sidder godt og tætsiddende i Xl størrelse. Jeg vejer 96 kg/180 cm Pakken tog omkring 2 uger fra Holland og hele vejen til Canada. Der var en revne i selve plastikpakken, men jakken var ikke beskadiget. Forsendelsesomkostninger var ekstra 17 husk at dette er en europæisk størrelse ved bestilling.

Brandit Jakke Britannia

God kvalitet og design

-

Man skal have i garderoben.

Brandit Jakke Britannia

Spektakulær jakke!

-

Lækker jakke med fremragende stof, gode detaljer, perfekt snit og pasform. Det var mere end jeg havde forventet, så jeg købte 2 forskellige farver. Også til min overraskelse så jeg jakken på hovedpersonen i en actionfilm på Netflix

Brandit Jakke Britannia

Britannia Jacket

-

Super nice jacket. XL - Perfect fit, I am 1.85 og weight 96 kg.

Brandit Jakke Britannia

Bedste jakke!

-

Dette er en af de bedste jakker, hvis ikke den bedste, jeg nogensinde har haft! Designet er så fantastisk, og det passede meget godt til min krop. Materialet ser også holdbart ud. Jeg elsker det så meget !

Brandit Jakke Britannia

God kvalitet

-

Jakken er fantastisk. Det har gode kvaliteter. Det er en meget rimelig størrelse. Jeg måler 180 cm og vejer 78 kg. Jeg bad om et M, og det er som en handske. Jeg giver 4 stjerner, fordi forsendelsesemballagen var meget skrap. Jakken kom med en gurruño i selve emballagen, uden æske eller indpakning af jakken eller minimalt foldet eller godt placeret

Brandit Jakke Britannia

Stor succes

-

Komfortabel og behagelig jakke til en god pris. Stor størrelse, så du skal være forsigtig, når du vælger. Meget godt køb.

Brandit Jakke Britannia

Britannia jakke

-

1 af de største jakker jeg nogensinde har ejet, den ser rigtig god ud og størrelsen passer perfekt til mig.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up