Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Bennett Trim Tabs

Om Bennett Trim Tabs
Bennett Trim Tabs er branchens standard inden for marint trimtab-teknologi, der tilbyder ydeevne og pålidelighed til sejlere. Grundlagt i 1959 har Bennett Marine dedikeret over seks årtier til at perfektionere kunsten om trimtabs, fokuseret på små både i første omgang, men hurtigt opnået anerkendelse for kvalitet og pålidelighed. Tidlige designs var hydrauliske, der krævede manuel pumpeoperation. Charles opfandt det moderne trimtab, der revolutionerede bådydelse og håndtering.
Bennett Trim Tabs bådtilbehør er en investering i forbedret ydeevne, effektivitet og komfort. Bennett Trim Tabs bådtilbehør små, men kraftige plader, der er monteret på bådens akselhus, tilbyder et bredt udvalg af fordele, hvilket gør dem til et must-have for enhver seriøs sejler. Bennett tilbyder et komplet udvalg af Bennett Trim Tabs bådtilbehør som Bennett hydraulisk trimkit, Bennett Trim Tabs hydrauliske systemer, Bennett Trim selvniveau tab, og Bennett Trim auto tab kontrol.
Bennett hydraulisk trimkit er et kraftfuldt system, der hjælper sejlere med at kontrollere deres båds holdning ved at justere undervands trimtabs. Det bruger hydraulisk kraft til præcis og hurtig respons, hvilket gør det ideelt til større både og vanskelige forhold. Bennett hydraulisk trimkit indeholder aktuatorer, en hydraulisk kraftenhed, en kontaktschalter, trimtabs og installationshardware.
Bennett Trim Tabs´ hydrauliske systemer er guldstandarden inden for marint trimtab-teknologi. Disse robuste systemer er specielt designet til større både, tungere belastninger og udfordrende driftsforhold. Bennetts hydrauliske trimtabs leverer kraft til store både, tunge belastninger og krappe farvande. Kraftfulde aktuatorer justerer undervandsblade, der styres af et styrekonsol.
Bennett Trim Self-Leveling Tabs giver en hands-off tilgang til at administrere bådens trim og holdning. Dette innovative system justerer automatisk trimtabs baseret på bådens hastighed og vandtryk, sikrer optimal balance og præstation gennem hele rejsen. Når båden accelererer eller sænker hastigheden eller støder på ændrede vandforhold, justerer fjederen trimtab-vinklen i overensstemmelse hermed.
Bennett Trim tab system plader er justerbare for at optimere bådens ydeevne, håndtering og komfort. Forbedr brændstofeffektiviteten og sikkerheden, der er tilgængelig i hydrauliske og elektriske muligheder. Ved at justere løft og nedadgående kraft hjælper trimtabs både med at opnå optimal trim til hurtigere planlægning, forbedret synlighed og bedre ydeevne.
Bennett Auto Tab Control tager gætværket ud af trimmet, justerer automatisk undervandsfiltrene for at opretholde optimal bådbalance og ydeevne uanset hastighed, vægtfordeling eller søforhold. Nyd forbedret brændstofeffektivitet, øget stabilitet og en glattere tur.
Bennett Trim Tabs ventiler styrer strømmen af ​​hydraulisk væske i systemet, der leder den til aktuatorerne for at hæve og sænke trimtabs. Bennett Trim Tabs ventiler sikrer præcis kontrol og sikker låsning af tabene på plads. Der er forskellige typer ventiler tilgængelige, såsom solenoidventiler til elektriske systemer og ventilfjedre og stempler til hydrauliske systemer.