up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Brandit Jakke M65 Standard

Brandit Jakke M65 Standard

plus
Brandit

Brandit Jakke M65 Standard

Produktbeskrivelse Brandit Jakke M65 Standard

FUNKTIONER:

Vandafvisende, slidstærkt materiale, klassisk feltjakke, aftagelig foring, skjult hætte, velcro i slutningen af ærmet, justerbar talje.

SAMMENSÆTNING:

Skal:

80% polyester, 20% bomuld, for:

100% bomuld, trækstrenge med hætte:

93% bomuld, 7% elastan, elastiske snore:

80% elasthan, 20% polyester udvendigt materiale indvendig jakke:

100% polyester, foring:

100% polyester, polstring:

100% polyester.
Er du på udkig efter Brandit Jakke M65 Standard? Alle Brandit er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Brandit Jakke M65 Standard og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos waveinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i nautisk sport og fiskeri udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Brandit Jakke M65 Standard

Hætte
Without hood
Lukkeanordninger
Lynlåse
Farve
Sort
Lynlås længde
Komplet lynlås
Anbefalet Brug
Hunting

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Brandit Jakke M65 Standard

Samme som den, jeg har fået udstedt en gang

-

Størrelsen er lidt stor, men meget god kvalitet. Det er en klon, men en meget god en.

Brandit Jakke M65 Standard

En af de bedste, hvis ikke den bedste!

-

Leveringen er hurtigere end forventet, og produktet er fremragende! Dette er mit andet køb med Brandit, og det er aldrig skuffet! Vil helt sikkert købe igen!!!

Brandit Jakke M65 Standard

Standard jakke bærer m65

-

God kvalitet. Meget tæt størrelse med størrelsesdiagramdata.

Brandit Jakke M65 Standard

Fantastisk

-

Imponeret over produktets kvalitet, dets pålidelighed, dets meget gode egenskaber og at det tilpasser sig perfekt til min størrelse, bærer jeg normalt en størrelse M, men ved at satse på en størrelse mindre, S, er det helt lykkedes, fordi den tilpasser sig meget bedre, og det var, hvad jeg forventede. Storslået køb, uden tvivl og med fuld sikkerhed, vil jeg bede om en anden jakke eller et andet produkt, uden tvivl. TAK SKAL DU HAVE!!

Brandit Jakke M65 Standard

Overlegen kvalitet

-

Dette er den 2. qu3 jeg køber hos dig efter en kaki.

Brandit Jakke M65 Standard

Tilfreds

-

Varm og behagelig. God kvalitet/pris forhold. Effektiv levering.

Brandit Jakke M65 Standard

Mærkede hætter m65

-

Et meget komplet produkt målte 178 vægt 110 kg. Og størrelse 3xl ankom på 6 dage perfekt med en foring, der er meget varm

Brandit Jakke M65 Standard

Jeg elskede det og måtte købe en anden

-

Denne jakke er virkelig smuk og af god kvalitet. Heldigvis har Waveinn den i sort og i M. Her tog jeg min normale størrelse, det var ikke nødvendigt at bestille en størrelse mindre, ja, ærmerne er noget lange, men de kan foldes og fastgøres med den indsyede velcrolap. Det ville være ønskeligt at finde mere aktuelle farver, såsom ACU, CP eller Jungle Digital. Jeg ville ikke vide, hvilken jeg skulle vælge.

Brandit Jakke M65 Standard

M65 jakke

-

God tekstur og meget varm. God kvalitet.

Brandit Jakke M65 Standard

Det bedste der findes

-

Jeg købte den i M og størrelsen er korrekt, med det polstrede for på, er blonden meget flot. Uden inderforet føles den poset, men jakken har en fast, kølig bomuldsindvendig foring til brug i varmere vejr. Det er et rigtig godt køb, jakkens materiale er for det meste polyester med lidt bomuld, så den er meget modstandsdygtig og let. Sandheden er, at bortset fra fraværet af stildetaljer, såsom et nødvendigt tryk på lommen, hvor der står M65 eller noget flot militært broderi eller velcro til at sætte et plaster på dig selv, er det en glimrende mulighed.

Brandit Jakke M65 Standard

Brandit m65 standardjakke

-

En fantastisk kvalitetsjakke, der er en inderfor, som er meget varm, så den er fantastisk om vinteren, og du kan tage den af, når sommeren kommer. alt i alt en rigtig god jakke

Brandit Jakke M65 Standard

Brandit m65 standardjakke

-

En rigtig flot jakke med masser af plads. Den er ret stor, så den er perfekt at have på over en hættetrøje eller trøje. Den kommer med en toasty liner, som kan tages af til de varmere måneder. Ærmerne er lidt lange, men kan foldes tilbage. Virkelig tilfreds, og det repræsenterer stor værdi for pengene.

Brandit Jakke M65 Standard

Super jakke

-

rigtig god herrejakke

Brandit Jakke M65 Standard

Jakke

-

Jeg havde ikke forventet, at der ville være så god en kvalitet, jeg råder alle.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up