up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

plus
Fox rage

Fox Rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

Produktbeskrivelse Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

Vores Pro Shads har haft en alvorlig indvirkning siden introduktionen for flere år tilbage og kunne nu med glæde annoncere vores nye farver i både Natural- og Firetail -serien. Efterhånden som klarheden på mange steder i hele Europa forbedres, bliver rovdyr stadig sværere at friste, og det er her vores ekspertise viser sig uvurderlig! Vores nye udgivelser fokuserer stærkt på realistiske mønstre for dem, der er svære at friste rovdyr, der udelukkende er fokuseret på naturligt bytte. I de dage, hvor et lysere mønster gør forskellen, har vi også en række nye farver, der helt sikkert vil blive bemærket.


Funktioner:

Etableret, meget vellykket lokkemiddel i hele Europa for en række arter
Fås i et stort udvalg af farver, herunder mange naturlige mønstre
Tre hale farve muligheder for at opmuntre strejker; Naturlig, rød Firetail og grøn Firetail
Arbejd glimrende med Rage proptrækkerhoveder og stingere
Nu fås også pre -rigget i fem farver og to størrelser


Specifikationer:

Fås i størrelserne 14, 18, 23 og 28 cm
28 cm brandtiger


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos waveinn, din online specialist i nautisk sport og fiskeri udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Bløde agn varer fra Fox rage. Kig efter nautisk sport og fiskeri varer, der står under Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Fox rage Pro Shad Natural Classic 280 Mm

Vægt
1 - 10 gr
Størrelse
206 - 350 mm
Farve
Gul

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up