up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mag-Lite Mini Maglite LED 2

plus
Mag-Lite

Mag-Lite Mini Maglite LED 2

Produktbeskrivelse Mag-Lite Mini Maglite LED 2

Arving til den oprindelige Mini Maglite 2AAA lommelygte lanceret for 25 år siden, det nyeste medlem af familien er udstyret med den samme klassiske look og størrelse og samme enkle betjening ï ¿½ bare vride hovedet for at tænde den, slukke den og fokusere stråle.


Men takket være en nyeste generation LED lys motor, den producerer en stråle, hvis intensitet er intet mindre end forbløffende ï ¿½ fra en lomme-clippable lommelygte thatI ¿½ s ikke meget større end en lommelygte.Specifikationer:


- Længde: 5 "


- Vægt med batterier: 1,73 ounce (49.04 g)


- Tromlediameter: 1/2 "(12,70 mm)


- Leder Diameter: 3/4 "(19 mm)


Mag-Lite Mini Maglite LED 2 har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Mag-Lite Mini Maglite LED 2, købt hos waveinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online nautisk sport og fiskeri butik, hvor du kan finde masser af varer fra Mag-Lite, færdiggør din ordrer af nautisk sport og fiskeri varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Mag-Lite Mini Maglite LED 2

Farve
Sort
Produkttype
Lanterne

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Optimal

-

Fantastisk produkt til en stor pris

1000 note produkt !!

-

Jeg har ingen erfaring med lommelygter, men jeg havde brug for noget meget godt, med et godt fokus og en overkommelig pris, så inden for forskning kom jeg til dette firma !!! Jeg er tilfreds, min søn elskede gaven, han ankom til tiden, han kunne være når som helst spore min pakke, på leveringsdagen blev jeg underrettet via e-mail, tidspunktet blev leveret !!! Jeg vil helt sikkert købe igen på dette websted og anbefale min oplevelse var 1000 note !!! Brasilia DF

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up