up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Mag-Lite Standard 6D

Mag-Lite Standard 6D

plus
Mag-Lite

Mag-Lite Standard 6D

Produktbeskrivelse Mag-Lite Standard 6D

Glødende 6 Cell D lommelygte i Display Black Box.

Hver Maglite® lommelygte kommer med en afbalanceret kombination af kvalitet, effektivitet, holdbarhed og optik. Standard D-lygter er udstyret med 2 White Star® højintensitetspærer med Krypton gas.

Standard D-lygter har en større kaliber end standard C'er, og forskellen mellem dem er den type batterier, de bruger: R 20 batterier.

Specifikationer:

Beam lysafstand: 295 meter.

Lys effekt: 136 lumen.

Autonomi: 11 h maksimum.

Vandafvisende.

Vægt: 1417 gr.

Længde: 495 mm.

Diameter: 39,67 mm.


Er du interesseret i Mag-Lite Standard 6D? Så skynd dig ind til waveinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Mag-Lite Standard 6D. Mag-Lite er det bedste indenfor nautisk sport og fiskeri. Eksklusive Elektronik, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Mag-Lite Standard 6D

Farve
Sort
Produkttype
Lanterne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Anmeldelse

-

Fantastisk hurtigt fragt. Produktet virker rigtig godt og jeg er så glad for denne maglite og firma at jeg bestiller mere herfra. Anbefales med et varmt hjerte.

Lommelygte 6 D

-

Magnet god 100 procent tilfris

Maglite 6d

-

Hurtig forsendelse, super lampe ekstremt lys

Stor lommelygte!

-

Solid og kraftig lommelygte! Kan også bruges som truncheon, hvis det er nødvendigt! MagLite er en garanti! Virkelig godt køb!

Mega lite 6d

-

Meget god, det tjener også til selvforsvar og ganske stort og tungt.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up