up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Minnkota Riptide Terrova

Minnkota Riptide Terrova

Minnkota Riptide Terrova

Minnkota Riptide Terrova

Minnkota Riptide Terrova

Minnkota Riptide Terrova

plus
Minnkota

Minnkota Riptide Terrova

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Minnkota Riptide Terrova

Riptide Terrova besvarer ethvert spørgsmål og efterlader ingen tvivl. Strøm? Det har 80 pund stak. Styring? i Pilot GPS-trolling-system inklusive Spot Lock, og opbevar og implementer det ubesværet med det nye Lift Assist-design. Og snig? Det er en Riptide®. Nok sagt.


Funktioner:

Lift Assist Design: En fjederbelastet samling på Terrova-holderen gør opbevaring af trollingmotoren ubesværet hver gang.
Opbevarings- / implementeringshåndtag: Tryk på denne håndtag på holderen, og nedfaldne ramper glider let din trollingmotor i vandet. Og når du er klar til at bevæge dig, hjælper Lift Assist motoren med at opbevare ubesværet.
I Pilot® GPS Trolling System: Det mest pålidelige GPS-system inden for fiskeri. i Pilot® bruger GPS til at styre din trollingmotor med utrolige funktioner, der holder dig på fisken. Indstil spotlåse, registrer stier, styr hastighed og styring med mere. i Pilot gør bådens positionering og kontrol automatisk, og du kan tage kommandoen fra den letlæselige store LCD-skærm.
Spot Lock: Bare tryk på en knap, og Spot Lock holder dig på plads med uovertruffen GPS-nøjagtighed. Spot Lock, der er tilgængelig på i Pilot GPS-systemer, giver dig magten til automatisk at være lige oven på enhver produktiv fiskeplads uden at røre ved din trollingmotor.
AutoPilot: Naviger automatisk i din båd i den retning, du vælger. Ret bare hovedet på din trollingmotor i den retning, du vil køre, aktiver AutoPilot, og din trollingmotor holder dig automatisk på den kurs, selv korrigerende for vind, bølger og strøm.
Tryk for at teste batterimåler: Tryk på en knap for at få en øjeblikkelig fase med opladning.
Avanceret korrosionsbeskyttelse: Riptide®-motorhuse til underenheder er sandblæst og derefter belagt i aluminium for at forhindre oxidation og rust. Derefter giver et sidste lag pulverlakmaling den ultimative beskyttelse.
Digital Maximizer: Giver op til 5 gange længere driftstid med en enkelt batteriopladning. Disse trollingmotorer med variabel hastighed lader dig indtaste din nøjagtige hastighed, og de leverer kun så meget strøm, som du har brug for, hvilket hjælper med at spare på batteriet til en hel dags fiskeri.
Weedless Wedge 2 Prop: Weedless Wedge ™ 2 er en af de mest pålidelige rekvisitter inden for fiskeri.
Uudslettelig kompositaksel garanteret for livet: Kernen i din Minn Kota trollingmotor er en uforgængelig kompositaksel. Det er en eksklusiv Minn Kota, og vi garanterer det hele livet.
Mobilapp-kompatibilitet: Styr i Pilot direkte fra din Apple®- eller Android ™ -enhed med vores mobilapp. Du får hurtig kontrol over hastighed, styring, Spot Lock og Advanced AutoPilot - plus muligheden for at opdatere i Pilot-software.
Cool, stille magt: Hver Minn Kota lavere enhed kører køligt for at forlænge trollingmotorens levetid og forbliver stille.


Specifikationer:

Maks. Tryk: 80 kg.
Spænding: 24
Aksellængde: 60
Fodpedalstil: Ikke inkluderet
Auto / opbevaring: Nej
Power Trim: Nej
Servostyring: Ja
Løfteassistent: Ja
Bowguard: Nej
Trådløs fjernbetjening: Ja
I Pilot Link GPS: Nej
I Pilot GPS: Ja
AutoPilot: Ja
CoPilot: Nej
Universal Sonar 2: Nej
Hastigheder: variabel
Digital Maximizer: Ja
Batterimåler: Ja


Er du interesseret i Minnkota Riptide Terrova? Så skynd dig ind til waveinn, her får du den bedste pris og altid via en sikker betalingsportal. Her kan du finde information omkring Minnkota Riptide Terrova. Minnkota er det bedste indenfor nautisk sport og fiskeri. Eksklusive Både, der passer perfekt til dig og dine behov.

Funktioner Minnkota Riptide Terrova

Farve
Hvid

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Minnkota Riptide Terrova

Information

-

komfortabel end denne model og fås i 182 cm

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up