up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Raymarine CPT S CHIRP Plastic Stern Mounting

plus
Raymarine

Raymarine CPT S CHIRP Plastic Stern Mounting

Produktbeskrivelse Raymarine CPT S CHIRP Plastic Stern Mounting

CPT S uretan transom mount CHIRP sonar transducer.

Direkte forbindelse til CP100 og a68, a78, 98, 128, eS78, eS98, eS128 multifunktionsdisplays, der giver dig CHIRP-kvalitet sonar 2D-billede.Hvis du vil købe de bedste Elektronik fra Raymarine, har du fundet det bedste sted, waveinn. Hos waveinn, har vi kun de bedste mærker, som Raymarine, så du kun får de bedste nautisk sport og fiskeri, til de bedste priser. Kig selv efter i nautisk sport og fiskeri og CPT S CHIRP Plastic Stern Mounting. Bestil nu og modtag dine Raymarine CPT S CHIRP Plastic Stern Mounting, inden for et par dage.

Funktioner Raymarine CPT S CHIRP Plastic Stern Mounting

Farve
Sort
Installation
Agterspejl

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up