up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Raymarine CPT-S Plastic CHIRP Thru-Hull 12º

plus
Raymarine

Raymarine CPT-S Plastic CHIRP Thru-Hull 12º

Produktbeskrivelse Raymarine CPT-S Plastic CHIRP Thru-Hull 12º

Ny CPT S-plast gennem skroget 12 ° vinklet element CHIRP ekkolods transducer

Ved du hvilke egenskaber der gør Raymarine CPT-S Plastic CHIRP Thru-Hull 12º til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Raymarine CPT-S Plastic CHIRP Thru-Hull 12º, har vi det på lager i vores online waveinn butik. På grund af vores store udvalg i Transducere afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de nautisk sport og fiskeri, du er på udkig efter. Køb hos waveinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Raymarine CPT-S Plastic CHIRP Thru-Hull 12º

Farve
Sort
Installation
Thru-skrog

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up