up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Raymarine Wind Transducer PCB

Raymarine Wind Transducer PCB

plus
Raymarine

Raymarine Wind Transducer PCB

Produktbeskrivelse Raymarine Wind Transducer PCB

PCB transmission for vind transducer. Kompatibel med serien i40, i60, i70, ST70 og ST60 + + Raymarine.

Bestil dine Raymarine Wind Transducer PCB og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores Raymarine Wind Transducer PCB, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu Raymarine Wind Transducer PCB er på lager og prisen er 134.99 $. Med vores store udvalg i Transducere, behøver du kun at kigge et sted.

Funktioner Raymarine Wind Transducer PCB

Farve
Grøn
Installation
Thru-skrog

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Raymarine Wind Transducer PCB

Glad for at have det

-

Ikke mit første køb af Raymarine Wind Instruments PCB. Glad for at kunne købe det. Ellers ville ende med at købe en helt ny Wind Vane-armsamling. Et must have reserve at have med ombord.

Raymarine Wind Transducer PCB

Godt køb

-

Alt var perfekt med den gamle, den markerede mig kun retninger 0-60°, det var at sætte den nye plade og 360

Raymarine Wind Transducer PCB

Raymarine wind txm pcb

-

Fantastisk at kunne udskifte printkortet. Den originale mislykkedes, og omkostningerne ved udskiftning er ublu. Med intet andet galt med systemet var det en hurtig og nem løsning. Skru simpelthen toppen af enheden af. Træk det gamle kort ud, og tilslut det nye apparat fra Waveinn. Sikkerhedskopier top og alle fungerer perfekt

Raymarine Wind Transducer PCB

Meget godt.

-

Jeg anbefaler et seriøst firma og min ordreoverensstemmelse. Vade André

Raymarine Wind Transducer PCB

Raymarine vindtransducer

-

Absolut elsker det faktum, at jeg ikke behøver at købe et helt nyt instrument! Altid gode priser og rimelige internationale forsendelsestider.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up