Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αρχική σελίδα

Johnson Pump

Σχετικά με Johnson Pump
".Η Johnson Pumpείναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και την κατασκευή αντλιών και αξεσουάρ για βιομηχανικές, ναυτιλιακές και αναψυκτικές εφαρμογές. Η εταιρεία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως στροφορμητικές αντλίες, θετικής εκκένωσης αντλίες, αντλίες διαγράμμισης, εύκαμπτες αντλίες ιμπέλερ, αντλίες ροής, εσωτερικές αντλίες γραναζιών, αντλίες με μαγνητική κίνηση, αντλίες διεργασίας και αντλίες περιστροφικών λοβών.
.Η Johnson Pumpπαρέχει επίσης λύσεις για αντλίες βιλγκ, αντλίες μεταφοράς καυσίμου, αντλίες ψύξης κινητήρα, αντλίες κυκλοφορίας, εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης αντλίας, αντλίες συμπλέκτη, αντλίες επεξεργασίας λυμάτων και τουαλετών, συστήματα αποστράγγισης, κιτ πλύσης κατά την αποβίβαση υψηλής πίεσης και συστήματα πίεσης νερού.
.Η Johnson Pump ιδρύθηκε το 1968 στην Örebro της Σουηδίας από τον Lars Johnson, έναν οραματιστή μηχανικό που είδε το δυναμικό των αντλιών σε διάφορους κλάδους και αγορές. Η . Johnson Pump έχει πάντα θέσει τις ανάγκες του πελάτη πρώτα και έχει αναπτύξει καινοτόμα και αξιόπιστα προϊόντα που ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις εφαρμογής.
Ένας από τους κύριους κλάδους που .Η Johnson Pump εξυπηρετεί είναι η ναυτιλιακή βιομηχανία, όπου έχει καθιερώσει μια φήμη για την αριστεία και την ποιότητα. Η .Johnson Pump προσφέρει μια περιεκτική γκάμα αντλιών και αξεσουάρ για σκάφη όλων των μεγεθών και τύπων, από αναψυχής γιοτ μέχρι εμπορικά πλοία. Μερικά από τα προϊόντα που .Η Johnson Pump παρέχει για τη ναυτιλιακή αγορά είναι:
.Η Johnson Pump τουαλέτα σκάφους είναι ένα συμπαγές και εύκολο στην εγκατάσταση σύστημα τουαλέτας που χρησιμοποιεί μια εύκαμπτη αντλία ιμπέλερ για την εκκένωση και ανάμιξη των αποβλήτων. Η τουαλέτα μπορεί να λειτουργεί με ένα πλήκτρο ή με έναν ηλεκτροβαλβίδα και έχει χαμηλή κατανάλωση νερού και ήσυχη λειτουργία. Η τουαλέτα μπορεί να συνδεθεί με ένα δοχείο κρατήσεως ή μια έξοδο αποβάθρας και διαθέτει μια λειτουργία αυτόματης αναρρόφησης που εμποδίζει την αεροκλειδαριά.
.Η Johnson Pump πλυντήριο κατά της δεξαμενής είναι μια ισχυρή και ανθεκτική αντλία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πλύνει την εξωτερική επιφάνεια, το άγκυρα ή την αλυσίδα ενός σκάφους. Η αντλία έχει ένα άξονα από ανοξείδωτο ατσάλι και ένα σώμα από χαλκό και μπορεί να χειριστεί γλυκό ή θαλασσινό νερό. Η αντλία μπορεί να τοποθετηθεί οριζόντια ή κάθετα και διαθέτει έναν ενσωματωμένο διακόπτη πίεσης που αυτόματα ενεργοποιεί και απενεργοποιεί την αντλία όταν ανοίγει ή κλείνει η ακροφύσιο.
.Η Johnson Pump κινητήρας τουαλέτας είναι ένας ανταλλακτικός κινητήρας για την τουαλέτα σκάφους της Johnson Pump, σε περίπτωση που ο αρχικός κινητήρας αποτύχει ή φθείρει. Ο κινητήρας είναι εύκολος στην εγκατάσταση και έχει μακρά διάρκεια ζωής. Ο κινητήρας είναι συμβατός με συστήματα 12V και 24V και διαθέτει θερμική προστασία που εμποδίζει την υπερθέρμανση.
.Η Johnson Pump θερμάστρα νερού είναι μια υψηλής απόδοσης θερμάστρα νερού που χρησιμοποιεί το ψυ