Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Johnson Pump

Om Johnson Pump
".Johnson Pump er en global leder inden for design og produktion af pumper og tilbehør til industrielle, marine og rekreative applikationer. Virksomheden tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder centrifugalpumper, positiv forskydningspumper, membranpumper, fleksible impellerpumper, flowkontrolpumper, indvendige gearpumper, magnetdrevne pumper, procespumper og roterende lobe pumper.
Johnson Pump leverer også løsninger til spildevandspumper, brændstofoverføringspumper, kølevands pumper, cirkulationspumper, nødpumpningsudstyr, koblingpumper, spildevands- og toilethåndteringspumper, drænsystemer, højtryks dæksvaskesæt og vandtrykssystemer.
Johnson Pump blev grundlagt i 1968 i Örebro, Sverige, af Lars Johnson, en visionær ingeniør, der så potentialet i pumper i forskellige industrier og markeder. Johnson Pump har altid sat kundens behov først og har udviklet innovative og pålidelige produkter, der opfylder specifikke applikationskrav.
Et af de vigtigste segmenter, som Johnson Pump betjener, er den maritime industri, hvor virksomheden har etableret et ry for kvalitet og excellence. Johnson Pump tilbyder et omfattende udvalg af pumper og tilbehør til både i alle størrelser og typer, fra fritidsyachts til kommercielle fartøjer. Nogle af produkterne, som Johnson Pump leverer til det maritime marked er:
Johnson Pump bådtoilet er et kompakt og nemt at installere toiletsystem, der bruger en fleksibel impellerpumpe til at skylle og makulere affald. Toilettet kan betjenes af en trykknap eller en solenoidventil og har et lavt vandforbrug og støjsvag drift. Toilettet kan tilsluttes en tank til opbevaring eller en udløbsåbning og har en selvansugende funktion, der forhindrer luftlåse.
Johnson Pump dæksvasker er en kraftig og holdbar pumpe, der kan bruges til at vaske dæk, anker eller kæde på en båd. Pumpen har en aksel i rustfrit stål og en krop i bronze og kan håndtere ferskvand eller saltvand. Pumpen kan monteres vandret eller lodret og har en indbygget trykkontakt, der automatisk tænder og slukker pumpen, når dysen åbnes eller lukkes.
Johnson Pump toiletmotor er en udskiftningsmotor til Johnson Pump bådtoilettet, hvis den originale motor svigter eller slides op. Motoren er nem at installere og har en lang levetid. Motoren er kompatibel med både 12V og 24V systemer og har termisk beskyttelse, der forhindrer overophedning.
Johnson Pump vandvarmer er en højtydende vandvarmer, der bruger motorens kølevand til at opvarme ferskvand til brug i husholdningen. Vandvarmeren har en tank i rustfrit stål og et dæksel i polypropylen og kan opbevare op til 40 liter varmt vand. Vandvarmeren har et elektrisk varmeelement, der kan bruges som backup-varmekilde, når motoren ikke kører. Vandvarmeren har også en sikkerhedsventil, der forhindrer overtryk, og en termostat, der regulerer vandtemperaturen.
Johnson Pump vandtryksregulator er en enhed, der regulerer vandtrykket i bådens VVS-system og beskytter rør og fittings mod skader. Regulatoren har en krop i messing og en fjeder i rustfrit stål og kan håndtere op til 16 bar tryk. Regulatoren har en justerbar knap, der tillader brugeren at indstille det ønskede vandtryk, og en måler, der viser det aktuelle tryk. Regulatoren har også en integreret filter, der fjerner snavs og affaldsstoffer fra vandet.
"