Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Johnson Pump

Om Johnson Pump
".Johnson Pump er en global leder innen design og produksjon av pumper og tilbehør for industrielle, marine og fritidsapplikasjoner. Selskapet tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert sentrifugalpumper, positiv fortrengningspumper, membranpumper, fleksible impellerpumper, strømreguleringspumper, innvendige tannhjulspumper, magnetiske drivpumper, prosesspumper og roterende lappeløspumper.
Johnson Pump tilbyr også løsninger for lensepumper, drivstoffoverføringspumper, motoravkjølingspumper, sirkulasjonspumper, nødpumpeutstyr, clutchpumper, avløps- og toaletthåndteringspumper, dreneringssystemer, høytrykkspumper for dekkvask og vanntrykkssystemer.
Johnson Pump ble grunnlagt i 1968 i Örebro, Sverige, av Lars Johnson, en visjonær ingeniør som så potensialet til pumper i ulike bransjer og markeder. Johnson Pump har alltid satt kundenes behov først og har utviklet innovative og pålitelige produkter som tilfredsstiller spesifikke applikasjonskrav.
En av de viktigste segmentene som Johnson Pump betjener er marineindustrien, der selskapet har etablert en anerkjent status for kvalitet og ekspertise. Johnson Pump tilbyr et omfattende utvalg av pumper og tilbehør for båter i alle størrelser og typer, fra fritidsyachter til kommersielle fartøy. Noen av produktene som Johnson Pump leverer til markedet er:
Johnson Pump båttoalett er et kompakt og enkelt å installere toalettsystem som bruker en fleksibel impellerpumpe for å skylle og makulere avfall. Toalettet kan betjenes med en trykknapp eller en solenoidventil og har lavt vannforbruk og stillegående drift. Toalettet kan kobles til en septiktank eller en utslippsventil og har en selvansugende funksjon som forhindrer luftlåser.
Johnson Pump dekkvasker er en kraftig og holdbar pumpe som kan brukes til å vaske dekket, ankret eller kjeden på en båt. Pumpen har en aksling i rustfritt stål og en kropp i bronse og kan håndtere ferskvann eller saltvann. Pumpen kan monteres horisontalt eller vertikalt og har en innebygd trykkbryter som automatisk slår pumpen av og på når dysen åpnes eller stenges.
Johnson Pump toalettmotor er en erstatningsmotor for Johnson Pump båttoalettet, i tilfelle den originale motoren svikter eller slites ut. Motoren er enkel å installere og har lang levetid. Motoren er kompatibel med både 12V og 24V systemer og har termisk beskyttelse som forhindrer overoppheting.
Johnson Pump vannvarmer er en høyeffektiv vannvarmer som bruker motorens kjølevann for å varme opp ferskvann til bruk ombord. Vannvarmeren har en tank i rustfritt stål og et deksel i polypropylen og kan lagre opptil 40 liter varmt vann. Vannvarmeren har et elektrisk varmeelement som kan brukes som backup-kilde for varme når motoren ikke går. Vannvarmeren har også en sikkerhetsventil som forhindrer overtrykk og en termostat som regulerer vanntemperaturen.
Johnson Pump vanntrykkregulator er en enhet som regulerer vanntrykket i båtens rørsystem og beskytter rørene og tilkoblingene mot skade. Regulatoren har en kropp i messing og en fjær i rustfritt stål og kan håndtere opptil 16 bar med trykk. Regulatoren har en justerbar knott som lar brukeren stille inn ønsket vanntrykk og en måler som viser det nåværende trykket. Regulatoren har også et innebygd filter som fjerner skitt og rusk fra vannet.
"