Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Johnson Pump

Noin Johnson Pump
".Johnson Pumppu on maailmanlaajuinen johtaja pumppujen ja tarvikkeiden suunnittelussa ja valmistuksessa teollisuus-, meri- ja virkistyskäyttöön. Yritys tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, kuten sentrifugaalipumput, positiiviset siirtopumput, kalvopumput, joustavat siipipumput, virtauksen säätöpumput, sisäiset hammaspyöräpumput, magneettivetoiset pumput, prosessipumput ja roottorilohkot.
Johnson Pumppu tarjoaa myös ratkaisuja pilssipumppuihin, polttoaineensiirtopumppuihin, moottorin jäähdytyspumppuihin, kiertovesipumppuihin, hätäpumppulaitteisiin, kytkinpumppuihin, jäteveden ja WC-käsittelypumppuihin, viemärijärjestelmiin, korkeapainepesukitteihin ja vesipainejärjestelmiin.
Johnson Pumppu perustettiin vuonna 1968 Örebrossa, Ruotsissa, Lars Johnsonin toimesta, joka oli näkemyksellinen insinööri ja näki pumppujen potentiaalin eri teollisuusaloilla ja markkinoilla. Johnson Pumppu on aina asettanut asiakastarpeet etusijalle ja kehittänyt innovatiivisia ja luotettavia tuotteita, jotka vastaavat tarkkoja sovellusvaatimuksia.
Yksi keskeisimmistä segmenteistä, joita Johnson Pumppu palvelee, on meriteollisuus, jossa se on vakiinnuttanut maineensa erinomaisuudesta ja laadusta. Johnson Pumppu tarjoaa kattavan valikoiman pumppuja ja tarvikkeita kaikenkokoisille ja -tyyppisille veneille, huvijahteista kaupallisiin aluksiin. Joitakin tuotteita, joita Johnson Pumppu tarjoaa merimarkkinoille, ovat:
Johnson Pumppu veneen WC on kompakti ja helppokäyttöinen WC-järjestelmä, jossa on joustava siipipumppu jäteveden huuhteluun ja murskaukseen. WC voidaan käyttää joko painonapin tai solenoidiventtiilin avulla ja se kuluttaa vähän vettä ja toimii hiljaisesti. WC voidaan liittää jätevesisäiliöön tai tyhjennysventtiiliin ja siinä on itseimevä toiminto, joka estää ilmakanavat.
Johnson Pumppu kansi pesuri on tehokas ja kestävä pumppu, jota voidaan käyttää veneen kannen, ankkurin tai ketjun pesuun. Pumppu on varustettu ruostumattomasta teräksestä valmistetulla akselilla ja pronssirungolla ja se selviytyy sekä makeasta että suolaisesta vedestä. Pumppu voidaan asentaa vaakasuoraan tai pystysuoraan ja siinä on sisäänrakennettu paineensäädin, joka sammuttaa pumpun automaattisesti, kun suutin avataan tai suljetaan.
Johnson Pumppu WC-moottori on vaihtomoottori Johnson Pumppu veneen WC:lle, mikäli alkuperäinen moottori hajoaa tai kuluu loppuun. Moottorin asentaminen on helppoa ja sillä on pitkä käyttöikä. Moottori on yhteensopiva sekä 12V- että 24V-järjestelmien kanssa ja siinä on lämpösuojatoiminto, joka estää ylikuumenemisen.
Johnson Pumppu vesilämmitin on korkeatehoinen vesilämmitin, joka käyttää moottorin jäähdytysvettä lämmittämään makeaa vettä kotikäyttöön. Vesilämmittimessä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö ja polypropeenikansi ja se voi varastoida jopa 40 litraa kuumaa vettä. Vesilämmittimessä on sähkölämmityselementti, jota voidaan käyttää lämmönlähteenä moottorin ollessa pois päältä. Vesilämmittimessä on myös turvaventtiili, joka estää ylipaineen ja termostaatti, joka säätää veden lämpötilaa.
Johnson Pumppu vesipaineensäädin on laite, joka säätelee veden painetta veneen putkistossa ja suojaa putkia ja liittimiä vaurioilta. Säätimessä on messinkirunko ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu jousi ja se selviytyy jopa 16 baarin paineesta. Säätimessä on säädettävä nuppi, jolla käyttäjä voi asettaa halutun vedenpaineen, ja mittari, joka näyttää nykyisen paineen. Säätimessä on myös sisäänrakennettu suodatin, joka poistaa vedestä likaa ja roskia.
"