Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Johnson Pump

Information för Johnson Pump
".Johnson Pump är en global ledare inom design och tillverkning av pumpar och tillbehör för industriella, marina och fritidsapplikationer. Företaget erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive centrifugalpumpar, positiv förskjutningspumpar, membranpumpar, flexibla impellerpumpar, flödeskontrollpumpar, internväxelpumpar, magnetdrivna pumpar, processpumpar och roterande lobpumpar.
Johnson Pump tillhandahåller också lösningar för länspumpar, bränsleöverföringspumpar, motorvattenpumpar, cirkulationspumpar, nödpumputrustning, kopplingspumpar, avlopps- och toaletthanteringspumpar, dräneringssystem, högtrycksdäcktvättkit och vattentryckssystem.
Johnson Pump grundades 1968 i Örebro, Sverige, av Lars Johnson, en visionär ingenjör som såg potentialen med pumpar inom olika industrier och marknader. Johnson Pump har alltid satt kundens behov i första hand och har utvecklat innovativa och pålitliga produkter som uppfyller specifika applikationskrav.
En av de viktigaste segmenten som Johnson Pump betjänar är marinbranschen, där företaget har etablerat ett rykte för excellens och kvalitet. Johnson Pump erbjuder ett omfattande utbud av pumpar och tillbehör för båtar i alla storlekar och typer, från fritidsyachter till kommersiella fartyg. Några av produkterna som Johnson Pump tillhandahåller för marinmarknaden är:
Johnson Pump båttoalett är ett kompakt och lättinstallerat toalettsystem som använder en flexibel impellerpump för att spola och malskär avfall. Toaletten kan styras med en tryckknapp eller en solenoidventil och har låg vattenförbrukning och tyst drift. Toaletten kan anslutas till en tank eller en utloppsutgång och har en självansugande funktion som förhindrar luftlås.
Johnson Pump däcktorkare är en kraftfull och hållbar pump som kan användas för att tvätta däcket, ankaret eller kedjan på en båt. Pumpen har en rostfri axel och en bronskropp och kan hantera sötvatten eller saltvatten. Pumpen kan monteras horisontellt eller vertikalt och har en inbyggd tryckbrytare som automatiskt slår på och stänger av pumpen när munstycket öppnas eller stängs.
Johnson Pump toalettmotor är en reservmotor för Johnson Pump båttoaletten, om den ursprungliga motorn går sönder eller slits ut. Motorn är enkel att installera och har lång livslängd. Motorn är kompatibel med både 12V och 24V system och har termisk skydd som förhindrar överhettning.
Johnson Pump vattenberedare är en högeffektiv vattenberedare som använder motorns kylvatten för att värma upp färskvatten för hushållsbruk. Vattenberedaren har en rostfri tank och ett polypropylenlock och kan lagra upp till 40 liter varmvatten. Vattenberedaren har en elektrisk värmeelement som kan användas som reservvärmekälla när motorn inte är igång. Vattenberedaren har också en säkerhetsventil som förhindrar övertryck och en termostat som reglerar vattentemperaturen.
Johnson Pump vattenregulator är en enhet som reglerar vattentrycket i båtens rörsystem och skyddar rören och kopplingarna från skador. Regulatorn har en kropp av mässing och en fjäder av rostfritt stål och kan hantera upp till 16 bar tryck. Regulatorn har en justerbar knopp som gör att användaren kan ställa in önskat vattentryck och en mätare som visar det aktuella trycket. Regulatorn har också en inbyggd filter som tar bort smuts och skräp från vattnet.
"