Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Surf

Surf

Finn et bredt utvalg av Surf-produkter for ekstremsport. Oppdag de beste tilbudene hos xtremeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Surf

Merkevarer av Surf

Hva trenger du for å trene surfing?

Styrer

Brett for å øve surfing har et skumdekk som gir ekstra stabilitet og demping, noe som gjør dem lettere å balansere på. De er flotte for å lære å padle, fange små bølger og bygge selvtillit. De tilbyr stabilitet, enkel padling og er gode for små bølger. Surfebrett er spesialiserte vannscootere designet for å ri og manøvrere på havbølger. De kommer i forskjellige former, størrelser og materialer, hver skreddersydd for forskjellige surfestiler og ferdighetsnivåer. Her er en oversikt over de viktigste aspektene ved surfebrett :

Brettlengde: Lengre brett gir mer stabilitet, noe som gjør dem ideelle for nybegynnere, mens kortere brett er mer manøvrerbare og vanligvis brukes av erfarne surfere.
Brettform : Formen på et surfebrett spiller en avgjørende rolle for hvordan det presterer på bølgene. Det er tre hovedtyper av surfebrettformer:
Kort bord : Disse er vanligvis kortere og har en smal, spiss nese. De er kjent for sin smidighet og brukes ofte av avanserte surfere under mer utfordrende forhold.
Longboard: Longboard er lengre med en avrundet nese og gir stabilitet og brukervennlighet, noe som gjør dem ideelle for nybegynnere og for å ri på mindre bølger.
Morsomt brett: Morsomt brett er en hybrid mellom korte brett og lange brett, og tilbyr noe av manøvrerbarheten til korte brett og stabiliteten til langbrett. De er et godt valg for middels surfere.

Finner, hansker og hetter

Finner, hansker og hetter er viktige redskaper for surfing. Surfingfinner er designet for å hjelpe deg med å bevege deg mer effektivt gjennom vannet. Surfehansker er vanligvis laget av neopren og er designet for å holde hendene varme i kaldt vann. En surfehette dekker hodet og nakken, og gir ekstra isolasjon og beskyttelse mot kulde.

Kjøl

Kjøl er viktige komponenter for å trene surfing. De gir stabilitet, kontroll og manøvrerbarhet i vannet. De kommer i forskjellige former og størrelser, som hver tilbyr unike ytelsesegenskaper. For nybegynnere gir større og mykere kjøl stabilitet, noe som gjør det lettere å fange og ri på små bølger. Avanserte surfere foretrekker ofte mindre, mer fleksible kjøler for økt manøvrerbarhet og respons.

Leiebånd

Bånd er viktig sikkerhetstilbehør for å trene surfing. De er vanligvis laget av slitesterke materialer som uretan og festes til ankelen eller leggen i den ene enden og surfebrettet i den andre. Leiebånd hindrer brettet ditt fra å drive bort når du faller av, slik at du kan hente det raskt og unngå potensielle farer i vannet.

Surfepumper

Pumper er vanligvis kompakte og bærbare, slik at surfere raskt kan blåse opp brettet før de treffer vannet. De kommer ofte med trykkmålere for å sikre riktig oppblåsing for optimal ytelse og stabilitet mens du surfer på oppblåsbare brett.

Sokker og støvler

Sokker og støvler er viktig surfetilbehør, spesielt i kaldere vann eller når du navigerer på steinete eller skarpe havbunner. Surfesokker gir ekstra isolasjon og forhindrer gnagsår eller blemmer på føttene. Surfestøvler , vanligvis laget av neopren, tilbyr termisk beskyttelse, trekkraft og beskyttelse mot skarpe gjenstander. De kommer i forskjellige tykkelser for å passe til forskjellige vanntemperaturer.

Drakter og utslettbeskyttere

Drakter og rash guards er viktige surfeklær. Drakter er laget av neopren og gir termisk isolasjon, og holder surfere varme i kaldt vann. De kommer i forskjellige tykkelser for varierende temperaturer. Utslettbeskyttere, laget av hurtigtørkende stoff, beskytter mot solbrenthet og hudirritasjon. De er ideelle for varmtvannssurfing.

Håndklær

Håndklærne er større og mer absorberende enn vanlige badehåndklær, noe som gjør dem ypperlige til å tørke av etter en surfeøkt. De er også store nok til å ligge på stranden mens du slapper av eller vokser surfebrettet. Det er viktig å ha de riktige håndklærne for å holde deg komfortabel, vedlikeholde utstyret ditt og forbedre din generelle surfeopplevelse.

Mer om surf:
Mer om surfing inkluderer tilbehør og deler, deksler, vester, voks og ponchoer. Dekslene er elastiske og laget av et tynt, pustende materiale.
Vester er flyteanordninger som bidrar til å gi oppdrift og støtte i vannet. Surfevoks påføres på dekket toppen av surfebrettet for å gi trekkraft og forhindre at du sklir. Hvilken type voks du trenger kan variere avhengig av vanntemperatur og surfebrettmateriale. Surfing innebærer ofte lange timer i solen, så sørg for å ha solkrem, solbriller med UV beskyttelse og en bredbremmet lue for å beskytte huden og øynene mot solen. Ponchoer for surfing er en type plagg designet for å gi varme og komfort for surfere etter at de er ferdige med økten i vannet. Du kan kjøpe alle disse fra disse merkene: Globe , Jobe , O´neill wetsuits , og Rip Curl .