Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

ION

Om ION
ION er et australsk sportsmote-merke som ble etablert i 2004. Med spesiell kombinasjon av høykvalitets våtdrakter og avansert bekledning, har ION fått en stor anerkjennelse fra sine tilhengere over hele verden. Senere i 2012 presenterte ION en unik og separat sykkelseksjon ved å tilby sykkeltøy, klær, hansker og sikkerhetsutstyr. Bedriftens ideologi er basert på å utfordre ulike forhold og oppleve et nytt nivå av prestasjon. De utvikler nye og smarte verktøy for å forbedre ytelsen. ION er en ledende produsent i kongedømmet av svømmeutstyr, berømt for sin uopphørlige innsats for å forberede høyytelsesprodukter som forbedrer vannopplevelser. Med en rik arv av skapelse og et forpliktelse til storhet, har ION blitt en pålitelig etikett i svømme-samfunnet. I kjernen av IONs identitet er jakten på perfeksjon i svømmeutstyr. Enten det er badetøy, svømmebriller, luer eller tilbehør, er IONs produkter unikt utviklet og nøyaktig testet for å tilfredsstille de krevende behovene til svømmere på alle nivåer, fra nybegynnere til olympiske mestere. Merkets badetøy inneholder avanserte materialer og ergonomiske mønstre for å gi optimal hydrodynamikk, noe som sikrer at svømmere oppnår sitt beste resultat i vannet.
ION brand's collection of swimming gear and equipment

ION swimming shorts er laget av høykvalitets, hurtigtørkende stoffer som bekrefter at du holder deg komfortabel innen og utenfor vannet. ION duffles kommer vanligvis utstyrt med komfortable, polstrede håndtak, samt fleksible og separerbare skulderstropper for komfortabel bæring. ION´s kajakkrash guards er vanligvis laget av høykvalitetsmaterialer som tilbyr superior UV-beskyttelse. De beskytter huden mot skadelige effekter av solens stråler, reduserer sjansen for solbrenthet og langsiktig hudskade under lange kajakkturer. ION kitesurf rash guards er designet for å tilby en tett, men komfortabel passform. Den tette passformen reduserer friksjonen mellom huden og selen eller kite. ION scooter hjelmer har støtdempende stoffer og design som hjelper til med å redusere styrken av påvirkninger på hodet i tilfelle en kollisjon eller fall. ION skateboard body protections er utformet for å tilby skateboardere med nødvendig sikkerhetsutstyr for å redusere risikoen for skade mens du sykler og utfører triks. ION sup leashes er spesialutformet for stand-up paddleboarding og er viktig for å beskytte både nybegynnere og erfarne padlere. ION surfing clothing inkluderer funksjonalitet, komfort og mote for å forbedre surfeopplevelsen. De tilbyr et bredt utvalg av surfingtøy utviklet for å møte kravene til surferne. ION wakeboard protections er viktig sikkerhetsutstyr laget for å tilby beskyttelse og komfort for wakeboardere.