up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Wakeboard ekstremsport

Wakeboard ekstremsport

Finn et bredt utvalg av Wakeboard-produkter for ekstremsport. Oppdag de beste tilbudene hos xtremeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Wakeboard

Merkevarer av Wakeboard

Hvordan Wakeboard?

Wakeboarding er en vannsport som går ut på å sykle på et lite brett mens du slepes bak en båt. Det ligner litt på vannski, men bruker et enkelt brett i stedet for ski. Brukeren står på wakeboardet og holder seg i et slepetau koblet til båten. Når båten akselererer, blir rytteren trukket over vannoverflaten.
Navnet "wakeboarding" kommer fra wake, som er rekken av bølger som skapes av båten når den beveger seg gjennom vannet. Brukere bruker ofte kjølvannet til å utføre triks og hopp. Wakeboarding kan gjøres på ulike vannmasser, inkludert innsjøer, elver, og til og med spesialdesignede kabelparker med luftkabler som trekker brukeren.
Wakeboarding har blitt en populær og spennende vannsport med et sterkt fellesskap av entusiaster. Brukere kan utføre et bredt spekter av triks og manøvrer, inkludert flips, grabs og mer, noe som gjør det til en både rekreasjons og konkurranseaktivitet. Det krever balanse, smidighet og kontroll for å navigere i vannet og utføre triks.

Tavler:

Boards i wakeboard sammenheng refererer til de spesialiserte brettene som brukes til wakeboard sporten. Wakeboarding er en vannsport der brukeren slepes bak en båt eller annen drevet vannscooter og bruker et brett for å utføre triks og manøvrer på vannoverflaten. Brett er en kritisk komponent i wakeboardutstyr.

Støvler og binding:

Støvler og bindinger er to essensielle komponenter i et wakeboardoppsett, som er en type brett som brukes til wakeboarding, en populær vannsport. Både støvler og bindinger er avgjørende for at en wakeboarder skal ha en sikker og komfortabel forbindelse til wakeboardet, slik at de kan ha bedre kontroll, utføre triks og nyte sporten til det fulle.

Hjelmer:

Wakeboard hjelmer refererer vanligvis til beskyttende hodeplagg som bæres av wakeboardere for sikkerhet under wakeboard sporten. En wakeboardinghjelm er et beskyttende hodeplagg som bæres av wakeboardere for å redusere risikoen for hodeskader mens de deltar i sporten.

Kjøl:

Kjøl refererer vanligvis til finnene eller kanalene på bunnen av et wakeboard. Disse kjølene er designet for å gi stabilitet og kontroll mens du sykler på vannet. Kjøl i wakeboard refererer vanligvis til finnene eller kanalene på bunnen av wakeboardet som gir stabilitet, kontroll og ytelsesforbedrende funksjoner for brukere.

Tau:

Tau i wakeboard refererer til linjene eller kablene som brukes til å taue en wakeboarder bak en båt eller annen vannscooter. Tauet som brukes i wakeboarding blir ofte referert til som et "håndtak", da det vanligvis har et håndtak festet til det for rytteren å holde fast i.

Vester:

Vester av wakeboard refererer til redningsvester eller personlige flyteanordninger PFDs som er spesielt designet for bruk i wakeboarding, som er en vannsport som involverer å sykle på et wakeboard over vannoverflaten mens de blir trukket av en båt. Du kan kjøpe vester fra Powerslide , Jobe , O´neill wetsuits , Rip Curl , Roxy , Quiksilver , og Hurley .

Mer om Wakeboard:
Finner, tau og håndtak, wakeboardvesker, hjelmer og redningsvester er tilbehør og deler av et wakeboard. Begrepet "covers" i forbindelse med wakeboarding refererer vanligvis til verneutstyr eller tilbehør som brukes til å dekke og beskytte et wakeboard mot skade, støv og andre miljøfaktorer når det ikke er i bruk eller blir transportert. En rash guard i forbindelse med wakeboarding er en type beskyttelsesplagg som bæres av wakeboardere for å beskytte mot skrubbsår, utslett og UV eksponering.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk