Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Skateboard

Skateboard ekstremsport

Finn et bredt utvalg av Skateboard-produkter for ekstremsport. Oppdag de beste tilbudene hos xtremeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Skateboard

Merkevarer av Skateboard

Hvordan velge et skateboard?

Cruiser skateboard:

En cruiser er en type skateboard som er designet for cruising og transport i stedet for å utføre triks eller sykle i en skatepark. Cruisere har vanligvis større og mykere hjul enn tradisjonelle skateboards, noe som gjør dem bedre egnet for kjøring på tøffere underlag som fortau og gater.

Dekk:

En kortstokk refererer til det flate brettet som brukes til å ri og utføre triks. Den er vanligvis laget av lag med laminert tre og er vanligvis rundt 28 til 33 tommer i lengde og 7,5 til 8,5 tommer i bredden. Dekket er en viktig del av et skateboard.

Freestyle:

Freestyle skateboarding er en type skateboarding som fokuserer på å utføre kreative og tekniske triks med et skateboard. I freestyle skateboarding brukes det en kombinasjon av balanse, fotarbeid og brettkontroll for å utføre triks, som spinn, flips og slides, på flat mark eller hindringer som fortauskanter, rails og ramper.

Hjelmer:

Hjelmer er verneutstyr som skateboardere bærer på hodet for å beskytte seg mot hodeskader mens de kjører skateboard. Skateboarding er en sport som involverer mye fart, balanse og bevegelse, noe som noen ganger kan resultere i fall og kollisjoner. Bruk av hjelm kan redusere risikoen for alvorlige skader.

Longboards:

Longboard er en type skateboard som er lengre, bredere og mer stabil enn tradisjonelle skateboards. De er designet for cruising, pendling og utforkjøring, i stedet for å utføre triks i skateparker. Longboards har vanligvis større, mykere hjul og et mer fleksibelt dekk som gir en jevnere tur og bedre kontroll i høye hastigheter.

Surfe skate:

Surf skate er en type skateboard designet for å gjenskape følelsen av å surfe på land. I motsetning til tradisjonelle skateboards har surfeskøyter bredere og lengre dekk med spesielle lastebilsystemer som tillater mer flytende, surfelignende bevegelser. Du kan kjøpe surfeskøyter fra Globe , Jobe , Powerslide , Carver , Roces , Rollerblade og Krf .

Mer om skateboarding:
Skateboardtilbehør og deler refererer til de forskjellige komponentene som utgjør et skateboard og forbedrer ytelsen eller stilen. En lastebil er en metallakselenhet som fester skateboarddekket til hjulene. Kroppsbeskyttelse er et viktig aspekt ved skateboarding for å minimere risikoen for skader mens du utfører triks eller sykler på brettet. Hjul er en av de viktigste komponentene i et skateboard, og det er de som tillater bevegelse og manøvrering på brettet.