Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Briller

Briller ekstremsport

Finn et bredt utvalg av Briller-produkter for ekstremsport. Oppdag de beste tilbudene hos xtremeinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Briller

Merkevarer av Briller

Tips for å velge solbriller

Tilbehør:
Tilbehør til solbriller kan forbedre brilleopplevelsen din, og gir både stil og funksjonalitet. Solbriller kan leveres med en rekke tilbehør, hvorav noen inkluderer:

Etui eller veske:
Beskytt solbrillene dine mot riper, smuss og skader med et solid solbrilleveske. Kofferter kommer i forskjellige materialer. De kan være etuier med hardt skall, myke lommer og lær eller stoffvesker. Mange solbriller kommer med etui, men du kan også kjøpe separate etuier for å matche din stil eller spesifikke behov.

Reservedeler:
Solbriller består vanligvis av flere komponenter som kan byttes ut ved behov. Reservedeler til solbriller kan være verdifulle for å forlenge levetiden til briller og foreta nødvendige reparasjoner eller utskiftninger. Her er noen vanlige reservedeler til solbriller:
Solbrilleglass kan byttes ut hvis de er riper eller skadet. Ulike typer linser er tilgjengelige, for eksempel polariserte, kvadratiske og prismelinser.
Noen solbrillemerker tilbyr erstatningsglass som du kan sette selv. Dette er en praktisk måte å friske opp solbrillene eller endre linsefargen for å passe til ulike lysforhold.
Erstatningslinser kan forlenge levetiden til solbrillene dine, slik at du kan fortsette å bruke et par behagelige og velkjente nyanser i årevis.

Solbriller:
Solbriller er en type briller designet for å beskytte øynene mot sterkt sollys og skadelige UV stråler. De består vanligvis av linser som er tonet eller polarisert for å redusere gjenskinn og en innfatning som holder linsene på plass på brukerens ansikt. Solbriller kommer i en rekke former, størrelser og stiler for å passe til forskjellige preferanser og formål. For å forlenge levetiden til solbrillene dine, rengjør dem regelmessig med en mikrofiberklut og oppbevar dem i et beskyttende etui når de ikke er i bruk. I tillegg til deres beskyttende funksjon, brukes solbriller også ofte som motetilbehør. I tillegg til sine beskyttende egenskaper er solbriller også et populært motetilbehør og kan brukes til å gjøre et statement eller komplementere et antrekk. Du kan kjøpe solbriller fra Vans , Powerslide , Jobe , Roxy og Quiksilver .
Å velge riktige solbriller for vannsport er avgjørende for å beskytte øynene dine mot solens skadelige UV stråler og redusere gjenskinn fra vannet. Her er noen tips for å hjelpe deg med å velge de beste solbrillene for vannsport :

UV beskyttelse : Den viktigste faktoren når du velger solbriller for enhver utendørsaktivitet, inkludert vannsport, er UV beskyttelse. Se etter solbriller som gir 100 % UV beskyttelse både UVA og UVB stråler. Denne beskyttelsen er viktig for å beskytte øynene dine mot solens skadelige stråling.
Polariserte linser: Polariserte linser er designet for å redusere gjenskinn, spesielt fra vannoverflater. De anbefales sterkt for vannsport som båtliv, fiske og kajakkpadling fordi de forbedrer sikten og reduserer belastningen på øynene.

Linsefarge : Vurder linsefargen basert på vannmiljøet ditt:
Grå eller røykglass gir ekte fargeoppfatning og er utmerket for lyse, solrike forhold.
Brune eller gule linser forbedrer kontrasten og er egnet for varierende lysforhold, inkludert overskyede dager.
Grønne linser kan forbedre synligheten i dårlige lysforhold eller disige forhold.
Speilglass kan redusere gjenskinn ytterligere og er gode for ekstremt lyse forhold eller miljøer med høy gjenskinn.

Linsemateriale : Velg linser laget av slitesterke materialer som polykarbonat eller Trivex. Disse materialene er lette, slagfaste og tåler påkjenningene ved vannsport.
Linsebelegg : Anti ripe og anti reflekterende belegg kan forbedre holdbarheten og klarheten til solbrillene dine. De bidrar til å forhindre skade på linsene og reduserer distraherende refleksjoner.
Rammedesign : Velg en rammedesign som sitter komfortabelt på ansiktet ditt og holder seg sikker under vannaktiviteter. Omslagsrammer gir bedre dekning og beskyttelse mot perifert lys og sprut. Se etter rammer med gummierte neseputer og tinningspisser for å forhindre glidning.
Vannavstøtende belegg : Noen solbriller har hydrofobe belegg som hjelper vann med å perle av linsene, reduserer vannflekker og forbedrer synligheten ved sprut.
Passform og komfort : Sørg for en tettsittende og komfortabel passform for å forhindre at vann kommer inn rundt kantene. Se etter solbriller med justerbare nesebroer eller stenger for en tilpassbar passform.