Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Quiksilver

Quiksilver
Om Quiksilver
Quiksilver har markert seg i verden av ekstremidrettsutøvere. Med en rik arv dypt forankret i lidenskapen for surfing, skateboarding og snowboarding, har Quiksilver blitt synonymt med høykvalitets bekledning og tilbehør som tilfredsstiller behovene til aktive personer. Som autorisert forhandler tilbyr Xtremeinn et omfattende utvalg av Quiksilver-produkter, fra klær til tilbehør, som lar eventyrere uttrykke sin unike stil mens de presser grensene for deres valgte idretter.
Quiksilver's reise begynte i 1969 da to surfingentusiaster, Alan Green og John Law, grunnla selskapet i Torquay, Australia. Deres visjon var å skape funksjonelle og stilfulle plagg spesielt designet for surferne, som omfavner ånden av havet og friheten det representerer. Med sin innovative tilnærming, vant Quiksilver raskt popularitet innen surfing-fellesskapet. Gjennom årene fortsatte Quiksilver å utvikle og diversifisere sitt produktutvalg. De introduserte snowboardbekledning og utstyr, og anerkjente den voksende populariteten til sporten. Quiksilver har forankret sin posisjon som en pioner innen actionidrettsindustrien. Quiksilver fortsetter å tilby eventyrere den bekledningen og tilbehøret de trenger for å følge sin lidenskap, mens de ser sitt beste ut.

Riding the Wave of Adventure with Quiksilver

Quiksilver-klær uttrykker en perfekt blanding av stil og funksjonalitet. Laget med nøye oppmerksomhet på detaljer, tilbyr deres plagg komfort og holdbarhet, som tillater atleter å prestere på sitt beste. Enten det er t-skjorter, hettegensere eller boardshorts, Quiksilver's kleslinje skryter av levende design og kantete teknologier som tåler de ekstreme idrettene. Quiksilver-jakker er designet for å beskytte ryttere mot elementene mens de gir maksimal fleksibilitet. Utviklet med avanserte vanntette og pustende materialer, holder disse jakkene atleter varme og tørre i vanskelige forhold.
Quiksilver-skjorter kombinerer casual stil med ytelsesegenskaper. Laget av høykvalitetsstoffer, tilbyr deres skjorter suveren komfort og fukttransporterende egenskaper. Enten det er å slå bølger eller henger med venner, gir Quiksilver-skjorter et moteriktig og funksjonelt valg for enhver anledning. Quiksilver-shorts er skreddersydd for både land- og vannaktiviteter. Konstruert med hurtigtørkende materialer og med strekkbare stoffer, lar disse shortsene for ubegrenset bevegelse. Med øye-fangende design og pålitelig holdbarhet, er Quiksilver board shorts en nødvendighet for enhver eventyrssøkers garderobe.
Quiksilver-solbriller tilbyr optimal beskyttelse mot solens stråler, som sikrer klar syn og reduserer glans. Designet med en kombinasjon av stil og ytelse, har disse solbrillene støtsikre linser og lette rammer, som gjør dem perfekte for høyintensitetsidrett eller hverdagsbruk. Quiksilver-ryggsekker er designet for å tåle kravene til utendørs eventyr. Med ergonomisk design og rikelagring, gir disse ryggsekkene komfort og funksjonalitet. Quiksilver-hatter er den ideelle accessorien for solbeskyttelse og stil. Enten det er en klassisk snapback eller en allsidig bucket hat, tilbyr Quiksilver hodeplagg som komplimenterer enhver outfit.