Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Roces

Om Roces
"Roces er et populært italiensk merke som ble lansert i 1952. Selskapet har sitt hovedkontor i Montebelluna, Italia. Merket er kjent som en leder innen produksjon av is- og inline-skøyter over hele verden. Roces er pioneren bak justerbare skistøvler for barn. Siden starten har merket fokusert på å tilby dynamisk funksjonalitet og avansert komfort gjennom sine elegant utformede skøyter. Med årtier med erfaring sørger de for at hvert eneste modell er nøye utformet for å imøtekomme skaterens behov.
Merket spesialiserer seg på design og produksjon av sports- og fritidsutstyr av høy kvalitet, spesielt innenfor inline- og is-skøyter. Med et løfte om å skape og designe produkter med overlegen funksjonalitet, har Roces blitt et velkjent navn innenfor rullesport og vinteraktiviteter. Roces' inline-skøyter hylles for sin nøyaktige konstruksjon og unike design, som gir skatere utmerket komfort og kontroll. Enten det er for trening, modig skøyting eller fritidsbruk, fører Roces' inline-skøyter til et bredt spekter av ferdighetsnivåer og preferanser. Merkets is-skøyter er like anerkjente, og tilbyr entusiaster og idrettsutøvere utmerket funksjonalitet på islagte underlag.

Roces' samling av skøyter og tilbehør

Noen Roces-hjelmer inkluderer ventilasjonssystemer med strategisk plasserte kanaler eller ventiler, som bidrar til å holde hodet av brukeren avslappet og komfortabelt, selv under intens fysisk aktivitet. Noen Roces-hjelmer er også utviklet for å være kompatible med briller eller visir, og gir dermed ekstra beskyttelse for ansikt og øyne under idretter som snøbrettkjøring eller skikjøring.
Roces-is-skøyter er presist utformet for å gi utmerket ytelse på isen. Enten det er for hurtigløp, kunstløp eller hockey, er disse skøytene utviklet for å gi enestående kontroll, styrke og smidighet. Roces' inline-skøyter har tilpasningsmuligheter, som lar skatere justere ulike komponenter etter eget ønske. HjuleneRoces' inline-skøyter er laget for å gi optimal funksjonalitet.
Roces-klær gjenspeiler en livlig og sporty livsstil, som appellerer til personer som er lidenskapelig opptatt av rullesport og utendørsaktiviteter. Roces-hjelmer for skateboard er spesielt utviklet for skateboardkjøring, og tar hensyn til den nødvendige beskyttelsen ved utførelse av stunts og triks.
Roces-rulleskøyter er laget av høykvalitetsmaterialer, inkludert førsteklasses lær og syntetiske materialer for støvelkonstruksjon, noe som gir både holdbarhet og komfort.
Roces-kroppsbeskyttelse er laget for å gi full beskyttelse for ulike deler av kroppen, inkludert albuer, håndledd, knær og skinnben. "