Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Quiksilver

Quiksilver
Information för Quiksilver
Quiksilver har gjort sitt märke i världen av extremidrottsentusiaster. Med en rik arv som har sitt ursprung i passionen för surfing, skateboarding och snowboarding har Quiksilver blivit synonymt med högkvalitativt kläder och accessoarer som tillgodoser de aktiva individernas behov. Som auktoriserad återförsäljare erbjuder Xtremeinn ett omfattande sortiment av Quiksilver-produkter, från kläder till accessoarer, som gör det möjligt för äventyrare att uttrycka sin unika stil medan de strävar efter att bemästra sina valda idrotter.
Quiksilver´s resa började 1969 när de två surfentusiasterna Alan Green och John Law grundade företaget i Torquay, Australien. Deras vision var att skapa funktionella och stilfulla plagg speciellt utformade för surfare, som omfattar havets anda och den frihet som det representerar. Med sin innovativa ansats blev Quiksilver snabbt populärt inom surfarvärlden. Under årens lopp har Quiksilver fortsatt att utvecklas och diversifiera sitt produktsortiment. De introducerade snowboardkläder och utrustning, som erkände den växande populariteten av sporten. Quiksilver har solidifierat sin ställning som en pionjär inom actionsportbranschen. Quiksilver fortsätter att ge äventyrare med kläder och accessoarer som de behöver för att följa sin passion medan de ser sitt bästa.

Riding the Wave of Adventure with Quiksilver

Quiksilver-kläder utgör en perfekt blandning av stil och funktion. Tillverkade med noggrann uppmärksamhet på detaljer erbjuder deras plagg komfort och hållbarhet, som låter atleter prestera på sitt bästa. Oavsett om det är t-shirts, huvtröjor eller boardshorts, Quiksilvers klädlinje skryter av levande design och avancerade tekniker som tål de extrema sportens påfrestningar. Quiksilver-jackor är utformade för att skydda åkare från elementen samtidigt som de ger maximal flexibilitet. Konstruerade med avancerade vattentäta och andningsbara material håller dessa jackor atleter varma och torra i stränga förhållanden.
Quiksilver-skjortor kombinerar casual stil med prestandafunktioner. Tillverkade av högkvalitativa tyger erbjuder deras skjortor överlägsen komfort och fuktreglerande egenskaper. Oavsett om du åker vågor eller hänger med vänner, ger Quiksilver-skjortor ett modefullt och funktionellt val för alla tillfällen. Quiksilver-shorts är skräddarsydda för både land och vattensporter. Konstruerade med snabbtorkande material och med stretchmaterial, låter dessa shorts oinskränkt rörelse. Med ögonfångande design och pålitlig hållbarhet är Quiksilver-boardshorts en stapel för varje äventyrare garderob.
Quiksilver-solglasögon erbjuder optimal skydd mot solens strålar, vilket garanterar klar syn och reducerar glans. Designade med en kombination av stil och prestanda har dessa solglasögon stötskyddande linser och lätta ramar, vilket gör dem perfekta för högintensiva sporter eller vardagligt bruk. Quiksilver-ryggsäckar är utformade för att tåla kraven från utomhusäventyr. Med ergonomiska design och rikliga förvaringsfack erbjuder dessa ryggsäckar komfort och funktion. Quiksilver-kepsar är den idealiska accessoaren för solskydd och stil. Oavsett om det är en klassisk snapback eller en mångsidig bucket hat, erbjuder Quiksilver huvudbonader som kompletterar vilket outfit som helst.