Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Quiksilver

Quiksilver

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin Quiksilver
Quiksilver on tehnyt jälkensä maailman äärimmäisen urheilun harrastajien keskuudessa. Vahvan perinteen, joka juontaa juurensa surffauksen, rullalautailun ja lumilautailun rakkaudesta, Quiksilver on tullut synonyymiksi korkealaatuiselle vaatetukselle ja asusteille, jotka palvelevat aktiivisten ihmisten tarpeita. Xtremeinnin ollessa virallinen jälleenmyyjä tarjoamme laajan valikoiman Quiksilver tuotteita, jossa on vaatteita ja asusteita, jotka mahdollistavat seikkailijoille oman tyylinsä ilmaisemisen samalla rajojaan rikastellen.
Quiksilverin matka alkoi 1969, kun kaksi surffausharrastajaa, Alan Green ja John Law, perustivat yrityksen Torquayssa, Australiassa. Heidän näkemyksensä oli luoda toiminnallisia ja tyylikkäitä vaatteita, jotka olivat suunniteltu erityisesti surffareille, ottamalla huomioon meren henki ja vapaus, joka siihen liittyy. Quiksilverin innovatiivisen lähestymistavan ansiosta se nousi nopeasti suosioon surffaajien keskuudessa. Vuosien saatossa Quiksilver jatkoi kehittymistä ja laajentamista tuotevalikoimaansa. He esittelivät lumilautailuvaatetuksia ja varusteita, tunnustaen lajin kasvavan suosion. Quiksilver on vakiinnuttanut asemansa innovatiivisena brändinä toimintaurheilualalla. Quiksilver jatkaa tarjoamista seikkailijoille vaatteita ja asusteita, joiden avulla he voivat pursua intohimoaan ja näyttää parhaalta.

Seikkailun aaltojen ajaminen Quiksilverin kanssa

Quiksilverin vaatetus edustaa täydellistä tyylin ja toiminnallisuuden yhdistelmää. Tarkkaan harkituilla yksityiskohdilla valmistetut vaatteet tarjoavat mukavuutta ja kestävyyttä, mahdollistaen urheilijoiden suorittaa parhaansa. Olipa kyseessä t-paidat, hupparit tai board-shortsit, Quiksilverin vaatemallisto huokuu eloisia suunnitteluja ja ajankohtaisia tekniikoita, jotka kestävät äärimmäisen urheilun haasteet. Quiksilverin takit on suunniteltu suojaamaan ratsastajia elementtejä vastaan samalla tuoden heille mahdollisimman paljon liikkumavapautta. Erityisesti kehitetyt vedenpitävät ja hengittävät materiaalit pitävät urheilijat lämpiminä ja kuivina ankarissakin olosuhteissa.
Quiksilverin paidat yhdistävät arkisen tyylin ja suorituskyvyn. Korkealaatuisista materiaaleista valmistetut paidat tarjoavat erinomaisen mukavuuden ja kosteuden poistokyvyn. Olipa kyseessä laineiden nousu tai ajanvietto ystävien kanssa, Quiksilverin paidat tarjoavat muodikkaan ja toiminnallisen valinnan mihin tahansa tilaisuuteen. Quiksilverin shortsit on ommeltu niin maalla kuin vesillä liikkumiseen. Nopeasti kuivuvista materiaaleista ja venyvistä kankaista valmistetut shortsit mahdollistavat täyden liikkumavapauden. Silmiinpistävällä suunnittelulla ja luotettavalla kestävyydellä Quiksilverin board-shortsit ovat seikkailijan vaatekaapin vakiokaluste.
Quiksilverin aurinkolasit tarjoavat optimaalisen suojan auringon säteiltä, taatakseen selkeän näkymän ja vähentäen heijastuksia. Yhdistämällä tyylin ja suorituskyvyn, nämä aurinkolasit tarjoavat iskunkestäviä linssiä ja kevyitä runkoja, tehden niistä täydellisen valinnan korkean intensiteetin urheiluun tai arkikäyttöön. Quiksilverin reppuja on suunniteltu kestämään ulkoiluun liittyviä haasteita. Ergonomisella suunnittelulla ja runsailla säilytysosastoilla nämä reppu tarjoavat mukavuutta ja toiminnallisuutta. Quiksilverin hattuja on ideaali asuste aurinkosuojaksi ja tyyliksi. Olipa kyseessä klassinen snapback tai monikäyttöinen bucket-hattu, Quiksilver tarjoaa päähinevaihtoehtoja, jotka sopivat mihin tahansa asuun.