Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Brita

Bästsäljare

Visa alla produkter

Information för Brita
"Brita är ett välkänt varumärke och ett tyskt företag som grundades 1966. Företagets huvudkontor ligger i Taunusstein, Tyskland. I över 50 år har Brita fortsatt att vara en av de ledande experterna inom området vattenoptimering och producerar vattenfiltreringsprodukter för hushålls- och professionella applikationer. Vi har tillverkningsanläggningar i Tyskland, Kina, Schweiz, Italien och Storbritannien. Brita designar och tillverkar de bästa vattenfilterna i världen. Britas produktlinje inkluderar vattenkannor (BPA-fria), vattenkokare och kranfästen med integrerade engångsfilter som säljs i 69 länder runt om i världen.
Under åren har Brita vuxit och utvecklats. Företagets engagemang för hållbarhet har varit tydligt då de främjar minskningen av engångsplastflaskor och betonar de miljömässiga fördelarna med filtrerat kranvatten. Brita har en rik historia av innovation och engagemang för att förbättra vattenkvaliteten och hållbarheten. Deras sortiment av produkter, inklusive vattendispensrar, flaskor, kannor, filter och filterbyten, speglar deras uppdrag att göra rent och uppfriskande vatten tillgängligt för alla samtidigt som de minskar miljöpåverkan av konsumtionen av flaskvatten.

Rening av livets viktigaste element

Brita vattendispensrar är ett bekvämt och miljövänligt sätt att säkerställa att rent vatten finns tillgängligt. Dessa dispenserar kommer i olika storlekar för att passa olika behov, vilket gör dem perfekta för hemmet eller kontoret. Brita vattenflaskor är utformade för de som är på språng. De har ett integrerat filter som säkerställer att kranvatten kan förvandlas till rent och gott vatten, var du än är. Dessa flaskor är miljövänliga och minskar behovet av engångsplastflaskor och gör det enkelt och hållbart att hålla sig hydrerad.
Britas vattenkannor är en stapelvara i otaliga hushåll. Dessa kannor har ett lätt utbytbart filter som effektivt minskar föroreningar och förbättrar smaken på kranvatten. Britas engagemang för vattenfiltreringsteknik har lett till utvecklingen av avancerade filter som effektivt minskar föroreningar och förbättrar kvaliteten på kranvatten. Brita vattenfilter använder en kombination av aktivt kol och jonbytningshartser för att leverera friskt och rent vatten samtidigt som de bevarar viktiga mineraler. De är kompatibla med Brita vattendispensrar, kannor och flaskor.
Brita filterbyten är utformade för att vara enkla och kostnadseffektiva. Dessa byten säkerställer att din Brita-produkt fortsätter att leverera högkvalitativt filtrerat vatten."