Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Trädgård & terrass

Trädgård & terrass

Hitta ett brett utbud av Trädgård & terrass-produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Trädgård och terrass

Märken i Trädgård och terrass

Hur väljer man de bästa möblerna för trädgården?

BBQ

Som tillagningsmetod innebär BBQ långsam tillagning av mat över låg, indirekt värme. Detta görs vanligtvis med hjälp av en grill eller en rökare. Värmekällan kan vara träkol, ved, gas eller elektrisk. Maten, ofta marinerad eller kryddad, läggs på grillen och tillagas långsamt, vilket gör att smakerna utvecklas och köttet blir mört. BBQ är känt för att skapa rökiga och läckra smaker i den lagade maten.

Bänkar

En trädgårdsbänk är en typ av uteservering som vanligtvis finns i trädgårdar, parker eller andra utomhusutrymmen. Den är designad för att ge en bekväm och ofta dekorativ sittplats för människor att koppla av och njuta av omgivningen. Trädgårdsbänkar är vanligtvis gjorda av trä, metall eller en kombination av båda materialen. De finns i olika stilar och storlekar, allt från enkla och funktionella mönster till mer utsmyckade och utsmyckade. Vissa trädgårdsbänkar har ryggstöd och armstöd för extra komfort, medan andra kan vara rygglösa eller ha en enkel spjäldesign.

Stolar och fåtöljer

Trädgårdsstolar och fåtöljer liknar trädgårdsbänkar genom att de är uteserveringsalternativ för trädgårdar, uteplatser och andra utomhusutrymmen. Men till skillnad från trädgårdsbänkar, som vanligtvis är långa och kan rymma flera personer, är trädgårdsstolar och fåtöljer designade för individuell användning. Trädgårdsstolar är vanligtvis mindre i storlek och har ett enda säte utan några armstöd. De kan vara gjorda av olika material som trä, metall, plast eller rotting. Trädgårdsstolar är ofta lätta och bärbara, vilket gör att du kan flytta dem runt din trädgård eller uteplats för att skapa olika sittplatser. Å andra sidan är trädgårdsfåtöljer mer rejäla och erbjuder extra komfort med inkluderandet av armstöd. De ger en mysig och avkopplande sittupplevelse, så att du kan luta dig tillbaka och varva ner medan du njuter av ditt utomhusutrymme. Trädgårdsfåtöljer kan tillverkas av liknande material som trädgårdsstolar och kommer ofta med kuddar eller vaddering för ökad komfort.

Hängmattor och solstolar

En hängmatta är en typ av hängsäng eller svängsoffa som vanligtvis används för att slappa, vila eller sova utomhus. Den består av en tygsele eller nät som är upphängd mellan två förankringspunkter, såsom träd, stolpar eller en hängmatta. Hängmattor har en lång historia och förknippas ofta med tropiska eller strandnära platser. Traditionellt tillverkades hängmattor av naturliga fibrer som bomull eller rep, men moderna hängmattor är ofta tillverkade av syntetiska material som nylon eller polyester, som ger hållbarhet och motståndskraft mot väderförhållanden. Tyget i en hängmatta bildar en stödjande yta som överensstämmer med kroppens form, vilket ger en bekväm och ergonomisk viloställning.

Parasoll och markiser

Parasollvikbart tak stöds av stela eller metallribbor som vanligtvis är skalade på metall, trä eller böjliga stolpar. Parasoller och markiser används för att skydda någon från regn eller solljus. En markis är en täckning ansluten till en byggnads yttervägg.

Pergolor, tält och lusthus

En pergola är en utomhusparkkomponent som bildar en skuggig gångväg, eller sittområde med upprättstående pelare. Ett tält är ett stort tält som drivs för sociala funktioner. Ett lusthus är en bersåstruktur, vanligtvis byggd i trädgårdar. Pergolor, tält och lusthus är de viktiga strukturerna som byggs i trädgårdarna.

Tabeller

Trädgårdsbord , även känd som utomhusbord eller uteplatsbord , är möbler designade speciellt för användning i utomhusutrymmen som trädgårdar, uteplatser, däck eller balkonger. De ger en yta för olika aktiviteter, inklusive middagar, underhållning och allmän avkoppling i en utomhusmiljö. Trädgårdsbord finns i ett brett utbud av storlekar, former och material för att passa olika preferenser och behov. Vanliga material som används för trädgårdsbord inkluderar trä, metall som aluminium eller smidesjärn, plast, rotting och glas. Varje material erbjuder olika fördelar när det gäller hållbarhet, stil och underhållskrav.

Mer om trädgården och terrassen:
Mer om trädgården och altanen inkluderar växthus och planskydd, bodar, set, gungor, soffor och gungor, utespisar, sittpuffar och barn. Du kan köpa dessa saker från dessa märken: Edm , Orbegozo , Vaello , Prosperplast , 5 five , Masso och Atmosphera .