Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Kök hem

Kök hem

Hitta ett brett utbud av Kök hem-produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Kök

Märken i Kök

Tips för att välja rätt köksmaskiner för ditt hem

Kaffemaskin

En kaffemaskin är en anordning eller apparat som används för att tillaga och brygga kaffe. Det automatiserar processen att göra kaffe, vilket gör att användarna bekvämt kan brygga sina favoritkaffedrycker hemma, på kontor eller i kommersiella miljöer som kaféer och restauranger. Kaffemaskiner finns i olika typer och modeller, alla med sin egen bryggmetod och funktioner.

Diskmaskin

En diskmaskin är en hushållsapparat utformad för att automatisera och förenkla processen att rengöra och desinficera disk, redskap, glas och annan köksutrustning. Det finns vanligtvis i kök och är en viktig apparat för många hem. Det primära syftet med en diskmaskin är att ta bort matrester, fett och bakterier från smutsig disk, vilket sparar tid och ansträngning jämfört med att diska för hand.

Fritöser

Fritöser är köksapparater eller utrustning som används för att fritera matvaror. De är designade för att laga mat genom att doppa den i het olja, vilket resulterar i en krispig och läcker konsistens. Fritöser används ofta i hem, restauranger, snabbmatsställen och andra matserveringar.
Fritöser levereras med temperaturkontroller för att justera tillagningstemperaturen efter typen av mat som steks. Att upprätthålla rätt temperatur är viktigt för att uppnå önskad konsistens och smak av den stekta maten.
Fritöser kan användas för att tillaga ett brett utbud av friterade rätter, inklusive pommes frites, kyckling, fisk, lökringar, munkar och olika andra slagna eller panerade livsmedel. Fritering är en populär tillagningsmetod för att få krispiga exteriörer och hålla kvar fukten inuti maten.

Grillar och grillar

Grillar och grillar är båda matlagningsredskap som används för att tillaga mat, men de skiljer sig åt i sina tillagningsytor och metoder. Här är en kort förklaring av var och en:

Stekhällar : En stekhäll är en matlagningsapparat som har en platt och slät matlagningsyta. Det kan vara elektriskt, gasdrivet eller till och med ett spishällstillbehör. Stenar är vanligtvis gjorda av gjutjärn, rostfritt stål eller non stick material. De används för att laga mat direkt på den plana ytan, utan behov av galler eller grillmärken. Grillpanna är idealiska för att laga frukostmat som pannkakor, ägg, bacon och grillade smörgåsar. De ger en jämn värmefördelning och en stor matlagningsyta.
Grillar : En grill , även känd som en grill, är en matlagningsapparat som används för att grilla mat över öppen låga eller värmekälla. Grillar kan drivas med kol, gas, el eller träpellets. De har galler eller grillstänger som gör att maten kan placeras direkt över värmekällan. Grillar används ofta för att laga kött, fågel, fisk, grönsaker och till och med frukt. De ger en rökig smak och distinkta grillmärken på maten. Grillar finns i olika storlekar, inklusive bärbara versioner för picknick och camping, såväl som större för bakgård eller professionell användning.

Ugnar och mikrovågsugnar

Ugnar och mikrovågsugnar är båda köksapparater som används för att laga eller värma mat, men de fungerar på olika sätt. Här är en förklaring av var och en: Ugnar : En ugn är en matlagningsapparat som använder torr värme för att laga mat. Den består vanligtvis av ett värmeelement eller gasbrännare som genererar värme och en sluten kammare där maten placeras för tillagning. Ugnar kan drivas med el eller gas. De ger en konsekvent och kontrollerad värmekälla för bakning, stekning, stekning och andra matlagningstekniker. Ugnar har ofta justerbara temperaturinställningar, timers och flera tillagningslägen. De används ofta för att baka bröd, kakor, kassler och andra rätter som kräver gradvis och jämn uppvärmning. Mikrovågor : En mikrovågsugn är en köksapparat som använder elektromagnetisk strålning i mikrovågsfrekvensområdet för att laga eller värma mat. Mikrovågor genererar elektromagnetiska vågor som får vattenmolekyler i maten att vibrera, skapa värme och laga maten. Mikrovågsugnar är kända för sina snabba tillagningstider och bekvämlighet. De används främst för att värma upp matrester, tina upp fryst mat och snabbt laga enkla rätter. Mikrovågor kommer med justerbara effektinställningar och timers för exakt kontroll över tillagningsprocessen.

Mer om kök:
Mer om köket innehåller diskhoar och kranar, tillbehör och delar, kundvagnar, vattenkokare, varmvatten, brödrostar, kokplattor, köksrobotar, blandare, fläktar och sopkärl. Du kan köpa alla dessa saker från dessa märken: Vileda , Brita , Orbegozo , Edm , Gimi , Vaello , Prosperplast , och Ibili .