up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Weber Grill Og Bageplade Til Grill 8858

plus
Weber

Weber Grill Og Bageplade Til Grill 8858

Produktbeskrivelse Weber Grill Og Bageplade Til Grill 8858

Forglasset belægning. Kompatibel med Gourment Bbq System Decocation Grid for at garantere maksimal stabilitet under brug.


Specifikationer:

- Vægt: 6,24 kg
- Materiale: Forglasset støbejern
- Mål: 36,3x35,81x2,87cm
Er du på udkig Weber Grill Og Bageplade Til Grill 8858? Hos bricoinn finder du altid Grillretter, fra de bedste mærker, det kunne være fra Weber, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra hjem, have og gør-det-selv butikken.

Funktioner Weber Grill Og Bageplade Til Grill 8858

Farve
Søvfarvet
Produkttype
Grill

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up