up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Weber Grill Och Stek För Grill 8858

plus
Weber

Weber Grill Och Stek För Grill 8858

Produktbeskrivning Weber Grill Och Stek För Grill 8858

Förglasad beläggning. Kompatibel med Gourment Bbq System Decocation Grid för att garantera maximal stabilitet under användning.


Specifikationer:

- Vikt: 6,24 kg
- Material: Förglasat gjutjärn
- Mått: 36,3x35,81x2,87cm
Köp Weber Grill Och Stek För Grill 8858 i Trädgård och terrasskategorin från din hem, trädgård och gör-det-självbutik online, kan du hitta andra produkter relaterade till Grillar. Om du är intresserad av att köpa andra produkter från märket Weber, på bricoinn, kommer du hitta ett brett urval av hem, trädgård och gör-det-självprodukter som också kan intressera dig. Weber är fokuserat på innovation och förbättring av hem, trädgård och gör-det-självupplevelsern både för nybörjare och avancerade nivåer och samtidigt behålla låga priser.

Funktioner Weber Grill Och Stek För Grill 8858

Färg
Silver
Produkttyp
Grillar

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up