up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Bra Kahvipannu MONIX M640009

plus
Bra

Bra Kahvipannu MONIX M640009

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Bra Kahvipannu MONIX M640009

Noir alumiininen kahvinkeitin tarttumattomalla pinnoitteella. Kahva on valmistettu lämmönkestävästä bakeliitista ergonomisessa muodossa. Mattamusta ulkopinta.
Kattilan sisäinen muotoilu ilman reunoja mukavampaa puhdistusta varten. Älä pese astianpesukoneessa. Kaikki tulipalot paitsi induktio.
9 kuppia.


Tekniset tiedot:

MONIX Noir M640009 kahvinkeitin, alumiini, tarttumaton, mattamusta, kaikentyyppiset polttimet paitsi induktio. 9 kuppia


Mitä mieltä olet Bra Kahvipannu MONIX M640009:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet koti, puutarha ja tee-se-itseverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Bra:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Kotitaloustuotteille.

Ominaisuudet Bra Kahvipannu MONIX M640009

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up