up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Bra Kaffekanna MONIX M640009

plus
Bra

Bra Kaffekanna MONIX M640009

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning Bra Kaffekanna MONIX M640009

Noir kaffebryggare i aluminium med non stick-beläggning. Handtag av termobeständig bakelit med ergonomiskt format. Mattsvart exteriörfinish.
Invändig design av pannan utan kanter för en bekvämare rengöring. Rengör inte i diskmaskin. Alla typer av bränder utom induktion.
9 koppar.


Specifikationer:

MONIX Noir M640009 kaffebryggare, aluminium, non stick, mattsvart, alla typer av brännare utom induktion. 9 koppar


Om du är intresserad av Bra Kaffekanna MONIX M640009, bör du veta att det finns i lager och erbjuds till bästa pris. Hushåll produkter från märket Bra har den bästa tillverkarkvaliteten. Bra designar exklusiva hem, trädgård och gör-det-själv produkter som är skräddarsydda för att möta kundernas behov. Så ta en titt på våra erbjudanden och köp din Bra Kaffekanna MONIX M640009 idag!

Funktioner Bra Kaffekanna MONIX M640009

Färg
Svart

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up