up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Bra Paistinpannu Monix Solid+ 22 cm

plus
Bra

Bra Paistinpannu Monix Solid+ 22 cm

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Bra Paistinpannu Monix Solid+ 22 cm

Paistinpannu 22 cm M350022 MONIX SOLID+ alumiinivalettu paistinpannu kaksikerroksisella tarttumattomalla pinnoitteella, Täysinduktio. Astianpesukoneen kestävä. PFOA-vapaa, ergonominen kahva.


Hyödy nyt Bra Paistinpannu Monix Solid+ 22 cm tarjouksistamme. koti, puutarha ja tee-se-itse verkkokaupastamme, bricoinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden koti, puutarha ja tee-se-itse varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin koti, puutarha ja tee-se-itse kategorioihin ja löydä suosittuja Bra-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Bra Paistinpannu Monix Solid+ 22 cm

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up