up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Picasso Spyd Fiske Finner Ultimate Carbon

plus
Picasso

Picasso Spyd Fiske Finner Ultimate Carbon

Produktbeskrivelse Picasso Spyd Fiske Finner Ultimate Carbon

Nye Picasso Ultimate Carbon Fins, med de nye Picasso Ultimate Carbon fotlommene!

Maksimal ytelse med minimum innsats og vekt, nesten ingen side skinner for å la bladet virke 100% fri og uten begrensning av fotlommen!

2 forskjellige modeller:

Standard: Blader 78 cm lange.

Lang: Blader 83 cm lange.


Picasso Spyd Fiske Finner Ultimate Carbon har den offesielle garantien fra merket Picasso. Handling i vår nett dykke butikk vil du ha Picasso Spyd Fiske Finner Ultimate Carbon hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 271.99 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Picasso Spyd Fiske Finner Ultimate Carbon

Farge
Svart
Materialer
Karbon
Alder
Voksen
Anbefalt Bruk
Spare fisking
Apne

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up