Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Säätimet

Säätimet sukellus

Löydä laaja valikoima tuotteita Säätimet tuotteita henkilölle sukellus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa diveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Säätimet

n merkit Säätimet

Kaikki mitä sinun tulee tietää sukellussäätimestä

Mustekala säädin

Mustekala on tärkeä laite sukeltajille. Se on yksinkertaisesti ylimääräinen toisen vaiheen säädin, joka on hyvin verrattavissa toisen vaiheen perussäätimeen, jonka laitat suuhusi sukeltaessasi. Sukellusmustekala on kuitenkin usein keltainen, ja siinä on myös hehkuva keltainen letku. Octopus säätimen ansiosta se kestää veden alla vaikeissa olosuhteissa.

Säätölaukut

Säädinpussit ovat säkkejä, joita käytetään pitämään säädin, mustekala ja muut vastaavat varusteet turvassa matkan aikana. Säädinpusseissa on usein tarranauhat keskikotelossa, jotta kaikki letkut pysyvät paikoillaan liikkeessä. Säätöpusseja on useita eri lajikkeita ja kokoja.

Ensimmäisen vaiheen säätimet

He vastaavat sukellussylinteriin varastoidun korkeapaineilman alentamisesta hengitykseen sopivaan keskipaineeseen. Ensimmäisen vaiheen säädin kiinnittyy sukelluskaasusylinteriin ja alentaa pitämänsä kaasun korkean paineen keskipaineeseen, joka on 7–10 baaria. Tämä voidaan sitten toimittaa letkun kautta toisen vaiheen säätimeen, jotta voit hengittää.

Toisen vaiheen säätimet

Toisen vaiheen säätimet , jotka tunnetaan myös nimellä kysyntäventtiilit tai säätimet, ovat tärkeä osa laitesukelluksen hengitysjärjestelmää. He ovat vastuussa ilman toimittamisesta ensimmäisen vaiheen säätimestä sukeltajan suuhun hengitettynä. Säätimen 2. vaiheen päätehtävänä on vähentää keskipaineisen ilman ylitystä säädinletkun läpi normaalipaineeseen ympäristössä olevan veden painetta, jota sukeltaja voi hengittää helposti. Laadukas säätimen toinen vaihe voi lievittää painetta ja parantaa sukeltajan turvallisuutta.

Säätimet asetettu

Näistä osista muodostetaan säädinsarja : 1. säätimen vaihe on kiiltävä pala, joka asetetaan sylinterin venttiiliin. Säädin 2. vaihe on suora säädin, jonka asetat suuhusi ja josta hengität. Lisäilmalähde on nimeltään mustekala, ja se on kumppanisi toissijainen säädin.

Lisää sääntelijöistä :

Lisää säätimistä ovat varaosat, tarvikkeet, letkut ja kokonaamarit. Voit ostaa näitä tuotteita merkeiltä, kuten Cressi , SEAC , Mares , Aqualung ja Apeks ja Scubapro .