up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Regulatorer dyk

Regulatorer dyk

Hitta ett brett utbud av Regulatorer-produkter för dyk. Upptäck de bästa erbjudandena på diveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Regulatorer

Märken i Regulatorer

Allt du behöver veta om en dykregulator

Octopus Regulator

Bläckfisken är ett viktigt redskap som används av dykare. Det är helt enkelt en extra andrastegsregulator, mycket jämförbar med den grundläggande andrastegsregulatorn som du stoppar i munnen under dykning. Dock kommer scuba bläckfisken ofta i gul färg, med en glödande gul slang också. Octopus regulator tillåter den att stå emot under vattnet i besvärliga förhållanden.

Regulatorväskor

Regulatorväskorna är säckarna som används för att hålla din regulator, bläckfisk och andra relaterade redskap säkra när du reser. Regulatorpåsarna levereras ofta med kardborrebälten i mitthöljet för att hålla alla slangar på plats medan de är i rörelse. Regulatorpåsarna finns i många olika varianter och storlekar.

Första stegs regulatorer

De är ansvariga för att reducera högtrycksluften som lagras i en scubacylinder till ett mellantryck som är lämpligt för andning. Förstastegsregulatorn fästs på din gascylinder och sänker det höga gastrycket den håller ner till medeltryck på mellan 7 och 10 bar. Detta kan sedan föras via en slang till din andrastegsregulator så att du kan andas.

Andra stegs regulatorer

Andrastegsregulatorer , även kända som behovsventiler eller regulatorer, är en viktig komponent i ett andningssystem för dykning. De ansvarar för att leverera luft från första stegsregulatorn till dykarens mun vid inandning. Huvudrollen för regulatorns andra steg är att minska mellantrycksluft som passerar genom en regulatorslang till normalt tryck, trycket från vattnet som finns i omgivningar som en dykare lätt kan andas. En högkvalitativ regulators andra steg kan avsevärt lätta på trycket och förbättra säkerheten för dykare.

Regulatorer set

En regulatoruppsättning skapas av dessa artiklar: 1:a regulatorsteget är den blanka delen som sätts på cylinderventilen. Regulator 2nd stage är den direkta regulatorn som du placerar i munnen och andas från. Den extra luftkällan kallas bläckfisk och är den sekundära regulatorn som fungerar för din följeslagare.

Mer om regulatorer :

Mer om regulatorer inkluderar reservdelar, tillbehör, slangar och helmasker. Du kan köpa dessa varor från märken som Cressi , SEAC , Mares , Aqualung och Apeks och Scubapro .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga