up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

plus
Tecnomar

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Produktbeskrivelse Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Justerbare finnene.

Dimensjoner (lengde x bredde):

ALT 07 L: 49 cm x 22 cm.

ALT 07 XL: 51 cm x 22 cm.

ALT 07 XXL: 51 cm x 23 cm.

ALT 07 3XL: 53 cm x 24 cm.


Er du ute etter materialer fra Tecnomar og spesielt Tecnomar Dykkerfinner Profesional? Hos diveinn kan du finne en komplett liste over Svømmeføtter, masker og snorkler produkter og dykke tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk diveinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial dykke kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Spesifikasjoner Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Strap
Gummi
Farge
Svart
Alder
Voksen
Anbefalt Bruk
Teknisk dykking

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Finner

-

Veldig formbar, god finish for den lave prisen de koster, rask levering.

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Finner

-

Utmerket pris i forhold til kvalitet, flott push

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Beste kjøp

-

Flotte tekniske finner til en god pris. Til min enorme 46 tørrdraktstøvel fikk jeg XXXL og de passer bra, til og med små store. Bytt ut gummistropper med en strikk siden de ikke er solide nok.

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Flott produkt

-

Ekstremt gode finner kom akkurat i tide til dykkehelgen min, de gir mye kraft, men de er veldig tunge for meg, det er flott fordi jeg er veldig høy, gjorde dykket mitt mer balansert vil anbefale dem for høye personer med sterke ben og utholdenhet

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Anmeldelse

-

Glad med finnene, jeg jobber i akvakulturindustrien så ønsket et anstendig holdbart produkt til en billig pris hvis mulig, da finner tar en hamring på Fishfarm-virksomheten. Hadde IST delt Fin tidligere og var praktisk talt skuddsikker, gikk for dette produktet som ønsket litt mer kraft i åpent vann. Fikk XXl til å passe på neopren 03 dress boot.

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Gode finner

-

Virkelig gode, billige "tekniske" finner

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Tecnomar finner

-

Et veldig godt produkt til en god pris og ledsaget av en god service, uten tvil, det beste alternativet, for de som leter etter harde og motstandsdyktige finner til den beste prisen.

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Uovertruffen i pris

-

Svært harde finner, ben er nødvendig, men de oppfyller sin funksjon for teknisk dykking. Kvaliteten / prisen er utmerket. Velg en størrelse til.

Tecnomar Dykkerfinner Profesional

Kommentar

-

Utmerket service og utmerket materiale. Tusen takk

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up