up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Varusteet jalkapallo

Varusteet jalkapallo

Löydä laaja valikoima tuotteita Varusteet tuotteita henkilölle jalkapallo. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa goalinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Varusteet

n merkit Varusteet

Kuinka valita oikeat jalkapallovarusteet?

Pallot

Voit valita jalkapallon pintojen perusteella, joilla haluat pelata. Sinun tulisi valita pallo, joka on kevyempi ja mukavampi pelata nurmikolla ja hiekalla ja jota on vähemmän tuskallista potkaista paljain jaloin. Aloituspallot ovat ihanteellisia nurmikolla pelaamiseen, koska niillä on hyvä pomppimislaatu. Muille pinnoille riittää laadukas, kestävä kumimateriaalipallo. Adidas , Joma , Puma , Uhlsport ja Hummel ovat tunnetuimpia jalkapallopallojen valmistajia.

Pullot

Jalkapalloa pelataan nopealla tahdilla ja se vaatii paljon kestävyyttä. Jalkapalloilijoiden on pidettävä kehonsa nesteytettynä voidakseen suorittaa parhaansa kentällä. Tästä syystä vesipullot on suunniteltu ylläpitämään hyvää nesteytystä harjoituksissa tai kilpailuissa. Sinun tulisi valita vesipullo, joka on vuodaton, kevyt ja uudelleenkäytettävä.

Maalivahdin käsineet ja hanskat

Maalivahdin hanskat ovat pakollinen jalkapallosarja. Jalkapallomaalivahdin käsineet parantavat pitoa, suojaavat, pehmustavat käsiä ja auttavat maalivahtia nappaamaan, lyömään tai estämään pallon pääsystä verkkoon. Oikeaa käsinekokoa valittaessa kannattaa ottaa huomioon sormesuoja, leikkaus, käden koko, muoto, kämmen, selkä ja suljinjärjestelmä ja materiaali.

Suojaukset

Yleisen kehon suojaamiseksi jalkapalloilijoiden on käytettävä erilaisia suojavarusteita jalkapallo ottelun aikana. Tämä sarja koostuu olkapehmusteista, käsineistä, kypäristä, paksuista polvisuojista, jockstrap tai kompressiohousuista, suusuojasta ja kengistä. Jalkapallon suojavarusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mukaan lukien kestävät, iskunkestävät vaahtomuovit, kuminauhat ja muovatut muovit.

Aurinkolasit

Jotkut linssit eivät ehkä ole tarpeeksi kestäviä kestämään jalkapallopeliä. Siksi sinun tulee valita erikoistuneet aurinkolasit , jotka ovat osoittautuneet tehokkaiksi pysymään paikoillaan jalkapallo otteluiden aikana. Hyvä esimerkki olisi polykarbonaattimateriaali, joka kestää iskuja paremmin kuin muovilinssit.

Lisää jalkapallovarusteista:

Muita tärkeitä materiaaleja, jotka on otettava huomioon hyvien jalkapallovarusteiden kannalta, ovat tarvikkeet, käsivarsinauhat ja pyyhkeet . Hien kuivaamiseksi jalkapalloilijalla on oltava laadukas pyyhe, jonka hän voi ottaa mukaansa pelin aikana. Lisäksi pelaajien tulee käyttää ranneketeitä tai hauisnauhaa . Lisäksi nämä nauhat ehkäisevät myös vammoja ja suojaavat hypertensiolta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje