up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Uhlsport

Miesten kokoelma

Miesten kokoelma

maalivahti

maalivahti

Käsineet

Käsineet

Säärisuojat

Säärisuojat

Pallot

Pallot

LAUKUT JA TARVIKKEET

LAUKUT JA TARVIKKEET

Osastot

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Palautuminen ja Hoito

Pelivarusteet

Saappaat

Valmennus

Varusteet

KAIKKI( Uhlsport )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Uhlsport

Voit ostaa kaikki Uhlsport- tuotteet Goalinnasta . Jatkossa Uhlsport on kuuluisa saksalainen urheiluvälinevalmistaja. Se on kansainvälinen yritys, jonka kotipaikka on Balingen Baden Württembergissä, Saksassa. Se oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka kehitti maalivahtivälineitä Uhlsportin jalkapallomaalivahdeille. Uhlsportin maalivahtivarusteet ja lukuisat innovaatiot ovat tehneet yksinkertaisista käsineistä teknologisia ja mukavia mestariteoksia.

Uhlsport, jalkapallobrändi

Tarjoaa laajan valikoiman Uhlsportin maalivahtihanskoja , jotka sopivat kenelle tahansa maalivahdille kaikilla pelitasoilla. Uhlsport-käsineet on täynnä edistyksellisiä teknologioita ja ominaisuuksia, jotta voit suorittaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Uhlsportin maalivahtihansikkaissa on korkeapitoinen vaahtomuovi, joka tarjoaa täydellisen tasapainon pitoa ja suojaa, jotta voit laskea jopa nopeimmat laukaukset maaliin. Jokaisella Uhlsport-käsineparilla on silmiinpistävä muotoilu. Uhlsport suunnittelee hanskat kosteaan tai kuivaan säähän ja erilaisille pinnoille, ja sinä pelaat tyylikkäästi maalivahtina lapsille, naisille ja miehille. Uhlsportilla on oikea käsine jokaiselle maalivahtille.Käsineiden lateksikielekkeet ja neulankärjet suojaavat käsiäsi ja antavat käsillesi täyden liikkeen, jota tarvitset maalivahtina. Uhlsport classicin uusi, teknisesti modernisoitu versio on saatavilla myös maalivahtihanskassamme Goal INN -myymälästä. Lisäksi merkillä on erinomainen valikoima Uhlsport-housuja , joista voit valita suosikkisi.

Uhlsportilla on sinulle täydelliset varusteet

Uhlsportin säärisuojat yhdistävät turvallisuuden ja joustavuuden. Riippuen siitä, mikä sinulle tai lapsellesi on välttämätöntä, voit valita eri malleista: nilkkasuojaimilla, ilman nilkkasuojaimia, tarranauhalla, hihalla ja irrotettavalla levyllä. Kaikki säärisuojat ovat saatavilla eri kokoisina lapsille ja aikuisille. Uhlsport-urheilukasseja tai -reppuja on saatavana eri kokoisina ja väreinä, joissa on tilava kenkätasku tai useita sivutaskuja.
Maalivahdeille Uhlsport on kehittänyt käytännöllisiä maalivahtikäsinepusseja, jotka varmistavat, että hanskat eivät joudu urheilukassiin ja ovat siten suojassa vaurioilta.Uhlsportin jalkapalloharjoittelutarvikkeista löydät kaiken tarvitsemasi neulaventtiileistä ja pallopusseista vesipulloihin ja peitoihin, kenttäpelaajahansikoihin ja lippiin. Verkkokaupasta löydät myös laadukkaimmat Uhlsport-pallot .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje