Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Devessport

Om Devessport
"Devessport

Devessport er kjent for sin banebrytende teknologi og overlegne håndverk, og deres produkter er et bevis på innovasjon og kvalitet. Merkets dedikasjon til forskning og utvikling sikrer at hvert produkt gjennomgår strenge tester for å møte kravene fra moderne tennisspillere, og gir optimal ytelse og holdbarhet. Merket kan stolt skilte med støtte fra topprangerte tennisspillere som stoler på merkets utstyr under konkurranser, og befester dermed sin reputasjon for pålitelighet og ytelse på det høyeste nivået av sporten.
Merket er forpliktet til miljøvennlige praksiser, og streber etter å minimere sitt miljøavtrykk ved å bruke bærekraftige materialer og implementere miljøbevisste produksjonsprosesser der det er mulig. Devessport står som en pioner innenfor verden av tennisutstyr, respektert for sitt engasjement for kvalitet og innovasjon. Grunnlagt på prinsippene om lidenskap og ytelse, har AceGear gravert sitt navn blant tennisentusiaster, amatører og profesjonelle. Vi tilbyr et omfattende utvalg av høykvalitets tennisutstyr, inkludert toppmoderne bordtennisbord, presisjonsutformede tennisnett, spesialdesignede ping pong-bord, slitesterkt bordfotball og ytelsesorientert dartskive designet for å forbedre spilleropplevelsen på banen.
Devessports arv, engasjement for innovasjon og dedikasjon til tennis-samfunnet befester sin posisjon som et førsteklasses merke, som gir spillere muligheten til å frigjøre sitt potensial på banen.

Devessport samling av sportsprodukter

Devessport bordtennisbord er innendørs spilloverflater designet for å spille bordtennis. Disse bordene har en glatt, lavfriksjonsoverflate og en nett i midten, og er tilgjengelige i ulike størrelser, og tilbyr morsomt spill for spillere på alle ferdighetsnivåer.
Devessport biljard innebærer at spillere bruker køer for å slå på biljardkuler på en flat overflate dekket med klut, med mål om å få kulene i lommene eller hullene rundt bordets omkrets.
Devessport bordfotball er et bordspill som simulerer fotball, spilt på et spesielt bord med roterende stenger og miniatyrfigurer festet til det. Spillerne kontrollerer figurene og sikter på å score mål ved å manøvrere ballen inn i motstanderens nett.
Devessport dartskive er en sirkulær skive delt inn i segmenter, hver merket med spesifikke tall. Spillere kaster dartpiler og sikter på å score poeng ved å treffe ulike områder på skiven. Det er et populært spill som krever nøyaktighet og ferdighet, og spilles på puber, klubber og hjem over hele verden.
Devessport hockeybord er et innendørs spillbord med en glatt, lavfriksjonsoverflate som etterligner ishockey.
Devessport utendørs tennisnett er et viktig utstyr som brukes til å markere spilleområdet i tennis. Laget av holdbare materialer som egner seg for utendørs forhold, deler det banen i to halvdeler og sørger for en riktig oppsett for tennis-kamper eller treningsøkter utendørs."