up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Mizuno

Jalkapallokengät

Jalkapallokengät

Sisäjalkapallokengät

Sisäjalkapallokengät

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

pallot

pallot

Käsipallokengät

Käsipallokengät

Lentopallokengät

Lentopallokengät

Osastot

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Palautuminen ja Hoito

Pelivarusteet

Saappaat

Valmennus

Varusteet

KAIKKI( Mizuno )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Mizuno

Kymmenien vuosien ajan Mizuno on ollut innovaatioiden ja käsityötaitojen maamerkki urheilun saralla, erityisesti jalkapallon maailmassa. Tuomalla tunnetuksi tavaramerkiksi Goalinnissa, Mizuno tuo mukanaan laadun, ajanmukaisen teknologian ja intohimon parantaa pelaajien suorituskykyä kentällä. Mizunon matka jalkapallossa alkoi sitoutumisella tarkkuuteen ja laatuun. Heidän jalkapallokenkänsä, sisäpelikengänsä ja saappaansa ovat todiste tästä sitoumuksesta, yhdistäen perinteen ja modernisuuden luodakseen vertaansa vailla olevan suorituskyvyn. Merkkien jatkuva tavoite täydellisyydestä on johtanut jalkapallojalkineiden luomiseen, jotka eivät tarjoa vain optimaalista pidon ja mukavuuden tuntua, vaan niissä yhdistyvät myös pelin taidokkuus. Mizuno tuo mukanaan historiaa, perinnettä ja innovaatiota syvästi juurtuneen brändin muodossa. Heidän jalkapallokenkänsä, sisäpelikengänsä, saappaansa ja vaatteensa edustavat täydellisyyden tavoittelua, tarjoten pelaajille työkalut, joita he tarvitsevat pärjätäkseen pelissä. Kunnioitetulla historiallaan ja visiollaan tulevaisuuteen, Mizuno jatkaa jalkapallokokemusten kohottamista maailmanlaajuisesti.

Mizuno jalkapallovarusteet ovat perintöä ja tarkkuutta jokaisessa askeleessa.

Mizuno jalkapallosisäpelikengät ovat perinteen ja innovaation sekoitus. Tarkoin valmistettuina korkealaatuisista materiaaleista, nämä tuotteet tarjoavat harmonisen yhdistelmän kestävyyttä, ketteryyttä ja tyyliä. Avaruuden teknologioiden, kuten Wave, Dynamotion Fit ja BioGear, sisällyttäminen takaa pelaajille maksimaalisen reagointikyvyn, vakauden ja tuen intensiivisissä otteluissa. Mizuno jalkapallosaappaat edustavat voimaa ja tarkkuutta. Suunniteltu palvelemaan erilaisia pelityylejä, nämä saappaat tarjoavat muokattavia ominaisuuksia, jotka palvelevat yksilöllisiä mieltymyksiä. Olipa kyseessä maalintekijä, joka etsii tappavaa tarkkuutta tai puolustaja, joka tavoittelee robustia suojausta, Mizuno jalkapallokenkien tarjoama ihanteellinen pohja saavuttaakseen suurenmoisuutta kentällä. Mizuno ymmärtää, ettei jalkapallo rajoitu vain ulkokentille. Mizuno sisäpelikengät on suunniteltu erityisesti sisäkentille. Erimerkkiävät pohjat ja lisääntynyt otepinta mahdollistavat dynaamiset liikkeet ja nopeat suuntamuutokset, antaen pelaajille etulyöntiaseman, jonka avulla he voivat hallita sisäpelin otteluita. Jalkapallossa tarkkuus on keskeistä. Mizuno jalkapallosisäpelikengät ovat tarkoin suunniteltuja parantaakseen pelaajien tarkkuutta, mahdollistaakseen heille tehdä ratkaisevia liikkeitä ja suorittaa monimutkaisia ​​suorituksia. Mizuno jalkapallokenkien yhdistelmä innovatiivisia materiaaleja ja suunnitteluelementtejä varmistaa, että jokainen ote, syöttö ja laukaus suoritetaan täydellisellä tarkkuudella. Mizunon sitoumus laatuun ulottuu kenkien ulkopuolelle. Mizuno miestenvaatteet täydentävät pelaajien suorituksia mukavuuden ja tyylin kautta. Paitoista ja shortsista harjoitusvaatteisiin, Mizuno varmistaa, että pelaajat tuntevat itsensä parhaiten ja näyttävät parhaalta niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje