up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Skrivesaker Barnebutikk

Skrivesaker barnebutikk

Finn et bredt utvalg av Skrivesaker-produkter for barnebutikk. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Skrivesaker

Merkevarer av Skrivesaker

Hvordan velge det beste brevpapiret for barn?

Agendaer og kalendere

Barnas daglige planleggere som dagbøker og kalendere er tilgjengelige i forskjellige farger og attraktive design. Barn elsker å ha en daglig planlegger som kan brukes til å skrive ned viktige hendelser, bursdager og oppgaver.

Kalkulatorer

Å velge riktig kalkulator for barnet ditt avhenger av skoleåret han er i. I første klasse må du velge en enkel kalkulator. Unngå kalkulatorer med komplekse funksjoner som kan være forvirrende. Men i mellomtrinnene trenger barn en vitenskapelig kalkulator for å hjelpe dem med å løse algebra og statistikkproblemer.

Penalhus

Når du velger pennaler for barn, sørg for at det har nok plass til alt det viktigste som blyanter, penner, viskelær, markører, merkepenner, vekter, farger, binders osv. Det finnes forskjellige design og materialer av blyanthus tilgjengelig på markedet som du kan velge mellom. Noen tilfeller kommer med populære tegneseriefigurer trykt på dem.

Tusj

Markører er en klassisk måte å fargelegge på. Barn bruker dem til å tegne og fargelegge. Markører er flotte for å utvikle tegneteknikker for ubegrenset kreativitet. Dessuten er det vannbaserte tusjblekket lett å vaske av hender og stoff. Det finnes en rekke farger med store og små tips av markører.

Mapper

Filmapper lar deg organisere og oppbevare papirene dine pent oppbevart. Mapper brukes også for å holde papir rynkefritt og beskytte det mot ytterligere skade. Det finnes forskjellige størrelser og typer filmapper tilgjengelig i forskjellige farger og teksturer. Barn må lære å holde orden på dokumentene og arbeidsarkene sine.

Merkelapper

Når du velger en merkemaskin for barnet ditt, sørg for at den er enkel å bruke fra start til utskrift. Etiketter skal ha tydelige, raske og lett tilgjengelige symboler og knapper. Det finnes også forskjellige stiler og farger på etikettmakeretuier som du kan velge å tilpasse etter barnets smak.

Notater

Størrelsen på notatboken du velger avhenger av hvordan barnet ditt vil bruke den. Det er forskjellige størrelser og stiler av bærbare datamaskiner du kan velge mellom. Notatbøker er nyttige for skolegående barn for å skrive ned viktige oppgaver.

Blyanter og penner

Blyanter og penner er det mest grunnleggende skolemateriellet. Kvaliteten på blyantene bør vurderes, da det vil påvirke barnets skriveferdigheter. Cerda Group , Safta , Ravensburger , Crayola og Milan tilbyr skrivesaker av høyeste kvalitet for barn.

Fotorammer

Fotorammer er et stykke hjemmeinnredning. Du kan ramme inn bildene av barna og familiemedlemmer i rammer og henge dem på veggene, noe som vil gjenopplive dine gamle minner. Det er forskjellige stiler av fotorammer du kan velge mellom.

Mer om skrivesaker:

Tilbake til skole sesongen har startet. Som forelder bør du kjøpe det beste brevpapiret til barna dine. Grunnleggende skrivesaker og tilbehør inkluderer linjaler, tavler, klistremerker, viskelær, album, bøker, journaler og maling.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk