Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Brevpapper

Brevpapper barnbutik

Hitta ett brett utbud av Brevpapper-produkter för barnbutik. Upptäck de bästa erbjudandena på kidinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Brevpapper

Märken i Brevpapper

Hur väljer man de bästa pappersvarorna för barn?

Agenda och kalendrar

Barns dagliga planerare som dagböcker och kalendrar finns i olika färger och snygga mönster. Barn älskar att ha en daglig planerare som kan användas för att skriva ner viktiga händelser, födelsedagar och uppgifter.

Miniräknare

Att välja rätt miniräknare för ditt barn beror på vilket läsår han befinner sig. I första klass måste du välja en enkel miniräknare. Undvik miniräknare med komplexa funktioner som kan vara förvirrande. Men i mellanklasserna behöver barn en vetenskaplig miniräknare som hjälper dem att lösa algebra och statistikproblem.

Pennfodral

När du väljer pennfodral för barn, se till att det har tillräckligt med utrymme för allt väsentligt som pennor, pennor, suddgummi, markörer, överstrykningspennor, skalor, färger, gem, etc. Det finns olika design och material av pennfodral tillgängliga på marknaden som du kan välja mellan. Vissa fall kommer med populära seriefigurer tryckta på dem.

Tuschpennor

Markörer är ett klassiskt sätt att färglägga. Barn använder dem för att rita och färglägga. Markörer är utmärkta för att utveckla rittekniker för obegränsad kreativitet. Dessutom är markörerna vattenbaserade bläck lätt att tvätta av händer och tyg. Det finns en mängd olika färger med stora och små spetsar av markörer.

Mappar

Filmappar låter dig organisera och förvara dina papper prydligt. Mappar används också för att hålla papper skrynkelfritt och skydda det från ytterligare skador. Det finns olika storlekar och typer av mappar tillgängliga i olika färger och texturer. Barn måste lära sig att hålla ordning på sina dokument och arbetsblad.

Etikettörer

När du väljer en etikettmaskin för ditt barn, se till att den är enkel att använda från början till utskrift. Etiketterarna måste ha tydliga, snabba och lättillgängliga symboler och knappar. Det finns också olika stilar och färger på etikettmaskinfodral som du kan välja att anpassa efter ditt barns smak.

Anteckningar

Storleken på anteckningsboken du väljer beror på hur ditt barn kommer att använda den. Det finns olika storlekar och stilar av bärbara datorer som du kan välja mellan. Anteckningsböcker är användbara för barn som går i skolan för att skriva ner viktiga uppgifter.

Blyertspennor och pennor

Pennor och pennor är de mest grundläggande skolmaterialen. Kvaliteten på pennorna bör övervägas eftersom det kommer att påverka ditt barns skrivförmåga. Cerda Group , Safta , Ravensburger , Crayola och Milan erbjuder pappersvaror av högsta kvalitet för barn.

fotoramar

Fotoramar är en del av heminredning. Du kan rama in bilderna på dina barn och familjemedlemmar i ramar och hänga dem på väggarna, vilket kommer att återuppliva dina gamla minnen. Det finns olika stilar av fotoramar som du kan välja mellan.

Mer om brevpapper:

Skolstartssäsongen har börjat. Som förälder bör du köpa de bästa pappersvarorna till dina barn. Grundläggande brevpapper och tillbehör inkluderar linjaler, whiteboards, klistermärken, suddgummi, album, böcker, tidskrifter och färger.