up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Papirvarer Børnebutik

Papirvarer børnebutik

Find et bredt udvalg af Papirvarer-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Papirvarer

Mærker for Papirvarer

Hvordan vælger man det bedste brevpapir til børn?

Dagsordener og kalendere

Børns daglige planlæggere såsom dagbøger og kalendere er tilgængelige i forskellige farver og attraktive designs. Børn elsker at have en daglig planlægger, der kan bruges til at skrive vigtige begivenheder, fødselsdage og opgaver ned.

Lommeregnere

At vælge den rigtige lommeregner til dit barn afhænger af det skoleår, han er i. I første klasse skal du vælge en simpel lommeregner. Undgå lommeregnere med komplekse funktioner, der kan være forvirrende. Men i de mellemste klasser har børn brug for en videnskabelig lommeregner til at hjælpe dem med at løse algebra og statistikproblemer.

Penalhuse

Når du vælger penalhuse til børn, skal du sørge for, at der er plads nok til alt det væsentlige som blyanter, kuglepenne, viskelædere, markører, highlightere, skalaer, farver, papirclips osv. Der er forskellige designs og materialer til penalhuse på markedet. som du kan vælge imellem. Nogle etuier kommer med populære tegneseriefigurer trykt på dem.

Filtpenne

Markører er en klassisk måde at farvelægge på. Børn bruger dem til at tegne og farvelægge. Markører er gode til at udvikle tegneteknikker til ubegrænset kreativitet. Derudover er den vandbaserede tusch let at vaske af hænder og stof. Der er en række forskellige farver med store og små spidser af markører.

Mapper

Filmapper giver dig mulighed for at organisere og opbevare dit papirarbejde pænt. Mapper bruges også til at holde papir rynkefrit og beskytte det mod yderligere skade. Der er forskellige størrelser og typer af filmapper tilgængelige i forskellige farver og teksturer. Børn skal lære at holde deres dokumenter og arbejdsark organiseret.

Etiketter

Når du vælger en etiketmaskine til dit barn, skal du sørge for, at den er nem at bruge fra start til udskrivning. Etikettere skal have tydelige, hurtige og let tilgængelige symboler og knapper. Der er også forskellige stilarter og farver af etiketmaskinekasser, som du kan vælge at tilpasse efter dit barns smag.

Noter

Størrelsen på den notesbog , du vælger, afhænger af, hvordan dit barn vil bruge den. Der er forskellige størrelser og stilarter af notesbøger, som du kan vælge imellem. Notesbøger er nyttige for skolegående børn til at skrive vigtige opgaver ned.

Blyanter og kuglepenne

Blyanter og kuglepenne er de mest basale skoleartikler. Kvaliteten af blyanterne bør overvejes, da det vil påvirke dit barns skrivefærdigheder. Cerda Group , Safta , Ravensburger , Crayola og Milan tilbyder papirvarer af højeste kvalitet til børn.

Fotorammer

Fotorammer er et stykke boligindretning. Du kan indramme billederne af dine børn og familiemedlemmer i rammer og hænge dem på væggene, hvilket vil genoplive dine gamle minder. Der er forskellige stilarter af fotorammer, som du kan vælge imellem.

Mere om papirvarer:

Back to school sæsonen er begyndt. Som forælder bør du købe det bedste papirvarer til dine børn. Grundlæggende papirvarer og tilbehør omfatter linealer, whiteboards, klistermærker, viskelædere, album, bøger, journaler og maling.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk