up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Salomon

Salomon

KAIKKI ( Salomon )

Noin Salomon

Salomon, tunnettu nimi maailman ulkoilu- ja vapaa-ajan urheilun parissa, on ollut edelläkävijä korkean suorituskyvyn varusteiden suunnittelussa ja tuotannossa kaikenikäisille seikkailijoille. Ranskassa, Annecyssä, 1947 perustettu brändin matka alkoi laskettelurakkaudella ja innovaatioiden omistautumisella. Vuosikymmenten aikana Salomon on kehittynyt maailmanlaajuiseksi johtajaksi, ja se suunnittelee ja valmistaa teräväpiirteisiä laitteita, jotka antavat ulkoilijoille mahdollisuuden voittaa uusia haasteita. Salomon Kidinnissä on enemmän kuin vain brändi; se on kumppani muistojen muovaamisessa nuorille seikkailijoille. Perinteiden innovoinnin ja laadun sitoutumisen pohjalta Salomon varustaa seuraavan sukupolven tarvittavilla työkaluilla talviliikunnan innostamiseksi ja lumisten ihmeiden muistamiseksi.

Salomonin avulla seikkailut lumessa kohoavat uudelle tasolle

Brändin sitoutuminen laatuun ja mukavuuteen ulottuu myös Salomon lumivaatteisiin lapsille. Niitä on suunniteltu kestämään ankarat talven olosuhteet ja ne tarjoavat luotettavaa eristämistä, vedenpitävyyttä ja hengittävyyttä. Tarkkaan huomioon ottaen suunnitellut vaatteet varmistavat, että nuoret seikkailijat pysyvät lämpiminä, kuivina ja joustavina tutkien lumisia maisemia. Salomon lumikengät lapsille yhdistävät ergonomisen suunnittelun edistyneeseen teknologiaan. Brändin sitoutuminen tarkkaan istuvuuteen ja suorituskykyyn näkyy jokaisessa parissa. Säädettävien tuppien kasvaville jaloille ja innovatiivisten vuorien lämmöstä ja tukea tarjoavien vuorien johdosta nämä kengät antavat nuorille laskettelijoille uskallusta ja mukavuutta. Salomon laskettelu- ja lumilautahiihto-sukset lapsille sopivat eri taitotasoille ja mieltymyksille. Kevyet materiaalit ja käyttäjäystävälliset suunnittelut helpottavat oppimista ja etenemistä.
Brändi esittelee Salomon lumilautasuksia lapsille, joita on räätälöity heidän tarpeisiinsa. Nämä laudat yhdistävät kestävyyden ja ketteryyden. Käyttömukavuuden ja hallinnan keskipisteessä Salomon lumilautasukset tarjoavat pohjan, jonka pohjalta lapset voivat kaivertaa omat polkunsa vuoren rinteeseen. Salomon laskettelusidokset painottavat turvallisuutta ja suorituskykyä. Ne on suunniteltu erityisesti kasvavien kehojen biomekaniikan huomioon ottamiseksi ja ne tarjoavat luotettavia vapautussäätöjä ja voiman siirtoa. Olipa rinteessä tai terrain parkissa, lapset voivat luottaa Salomon sidoksiin tarvitsemaansa vakauteen edetessään laskettelumatkoillaan. Näkyvyys on välttämätöntä lumisissa maisemissa, ja Salomon laskettelulasit lapsille tarjoavat juuri sitä. Anti-fog-tekniikka, UV-suojaus ja mukavat istuvuudet varmistavat selkeän näkemisen ja silmien turvallisuuden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje