Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Salomon

Information för Salomon
Salomon, en välkänd namn i världen av utomhusidrott och rekreation, har varit en pionjär inom design och produktion av högpresterande utrustning för äventyrare i alla åldrar. Det började 1947 i Annecy, Frankrike, när François Salomon förenades med sin passion för skidåkning och en dedikation till innovation. Under decennierna har Salomon utvecklats till en global ledare som skapar innovativ utrustning som ger utomhusentusiaster möjlighet att bemästra nya utmaningar. I grund och botten är Salomon i Kidinn mer än bara ett varumärke; det är en partner som hjälper till att gestalta minnesvärda utomhusupplevelser för unga äventyrare. Med ett arv av innovation och en kompromisslös kvalitet utrustar Salomon nästa generation med de verktyg som de behöver för att omfatta spänningen med vintersporter och skapa bestående minnen i snötäckta vidder.

Upphöj Kids Snow Adventures med Salomon

Varumärkets dedikation till komfort och kvalitet sträcker sig också till sitt Salomon snökläder Designade för att motstå de hårdaste vinterförhållandena erbjuder Salomon snöjackor, byxor och dräkter hållbara isolering, vattentäthet och andningsförmåga. Konstruerat med stor uppmärksamhet på detaljer säkerställer dessa plagg att unga äventyrare håller sig varma, torra och flexibla när de utforskar snötäckta landskap. Salomon skidstövlar för barn kombinerar ergonomisk design med avancerad teknik. Varumärkets engagemang för en exakt passform och prestanda lyser igenom varenda par. Från justerbara spännen för växande fötter till innovativa inlägg som ger värme och stöd, ger dessa stövlar unga skidåkare självförtroende och komfort när de bemästrar sluttningarna. Salomon skidor för barn anpassar sig till olika skicklighetsnivåer och preferenser. Tillverkad av lätta material och med användarvänliga design, möjliggör dessa skidor lärande och progression.
Varumärket presenterar en rad Salomon snowboards för barn som är anpassade efter deras behov. Dessa brädor kombinerar hållbarhet och manövrerbarhet. Med fokus på stabilitet och kontroll erbjuder Salomon snowboards den grund som barn behöver för att skulptera sina vägar ner för berget. Salomon skidbindningar prioriterar säkerhet och prestanda. Designade för att anpassa sig till den unika biomekaniken hos växande kroppar, erbjuder dessa bindningar pålitliga frigörande mekanismer och kraftöverföring. Oavsett om de är på sluttningen eller i terrängparken kan barn lita på Salomon bindningar för att ge den stabilitet som de behöver när de fortsätter sin skidresa. Synlighet är viktigt när man navigerar snötäckta landskap, och Salomon skidglasögon för barn levererar precis det. Med anti-fog-teknik, UV-skydd och bekväma passformer säkerställer dessa glasögon klart synfält och ögonsäkerhet.