up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Salomon

Salomon

Allt ( Salomon )

Om Salomon

Salomon, et velkjent navn i verden av utendørs sport og rekreasjon, har vært en pioner når det gjelder design og produksjon av høyytelsesutstyr for eventyrere i alle aldre. Grunnlagt i Annecy, Frankrike, i 1947 av François Salomon, startet merkets reise med lidenskap for skikjøring og en dedikasjon til innovasjon. Gjennom årene har Salomon utviklet seg til å bli en global leder, og lager kuttende-edge utstyr som gir utendørs entusiaster muligheten til å erobre nye utfordringer. I essens er Salomon i Kidinn mer enn bare et merke; det er en partner i å forme minneverdige utendørs opplevelser for unge eventyrere. Med et arv av innovasjon og en forpliktelse til kvalitet, utstyrer Salomon neste generasjon med de verktøyene de trenger for å omfavne gleden av vintersport og skape varige minner i de snødekte undelandene.

Forbedre Kids snø-eventyr med Salomon

Merket sin dedikasjon til kvalitet og komfort strekker seg til sine Salomon vinterklær. Designet for å tåle de hardeste vinterforholdene, Salomon vinterjakker, bukser og drakter tilbyr pålitelig isolasjon, vanntetting og pusteevne. Utformet med omtanke for detaljer, sørger disse plagget for at unge eventyrere holder seg varme, tørre og fleksible mens de utforsker snødekte landskap. Salomon ski støvler for barn kombinerer ergonomisk design med avansert teknologi. Merkets dedikasjon til presisjonstilpassing og ytelse skinner gjennom i hvert par. Fra justerbare spenner for voksende føtter til innovative liners som gir varme og støtte, sørger disse støvlene for at unge skiløpere kan ta fatt på slalåmene med selvtillit og komfort. Salomon ski for barn passer forskjellige ferdighetsnivåer og preferanser. Laget med lette materialer og med brukervennlige design, disse skiene lettere læring og fremgang. Merket presenterer et utvalg av Salomon snowboards for kids tilpasset deres behov. Disse bordene kombinerer holdbarhet og manøvrerbarhet. Med fokus på stabilitet og kontroll, gir Salomon snowboards grunnlaget for at barna skal kunne hugge sine egne veier ned fjellet. Salomon ski bindings prioriterer sikkerhet og ytelse. Designet for å imøtekomme de unike biomekanikkene til voksende kropper, tilbyr disse bindinger pålitelige utløsningsmekanismer og kraftoverføring. Uansett om på slalåm eller i terrengparken, kan barn stole på Salomon bindinger for å gi dem stabiliteten de trenger når de tar et steg videre i skiløypene sine. Synlighet er avgjørende når man navigerer i snødekte landskap, og Salomon ski goggles for barn leverer akkurat det. Med anti-fog teknologi, UV-beskyttelse og behagelige passformer, sikrer disse brillene klart syn og øyesikkerhet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk